Rewelacja. (1) Po kilku bezowocnych latach szybkich rehabilitacji nareszcie wiem iż ktoś się... Wojciech Serżysko Super salon ! (1) Witam. Razem z siostrą odwiedziłam salon w ramach urodzinowego prezentu-... Ewa Nie polecam!!! To nie miejsce aby czuć się zrelaksowanym (2) Nikomu nie polecam tego miejsca. Od salonu masażu oczekuje ciszy i spokoju,... BW
Polecam wszystkim (3) Salon jakiego długo szukałam,polecam wszystkim,szeroka oferta,obsługa... Ania polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z masazu w tym gabinecie. Masazystka wiedziala co... Agata profesjonalnie ! polecam ! (2) Korzystałem po kontuzji kostki. Zabiegi spowodowały ustąpienie bólu - były... Patryk kompleksowa usługa. (2) Serdecznie polecamy wszystkim skorzystanie z oferty tego salonu.... Hanna polecam (2) Witam polecam gorąco wszystkim poszukującym dobrego masażystę, w dobrej... andrzej niezadowolony (1) Spotykaliśmy się w cyklu 5 masaży, pierwszy raz skorzystałem z takiej opcji,... Szymon Karolina (3) Zrobiłam mamie niespodziankę zamawiając masaż z dojazdem.Wszystko wypadło... karolina rewelacja (2) korzystałam z opcji z dojazdem, mila i profesjonalna obsługa , szeroka oferta... agnieszka Polecam ! (2) Jestem pod wrażeniem, jak masaż może poprawić samopoczucie. Pani, która go... zadowolony