Masaże limfatyczne drenaż limfatyczny

Kochane gdzie w Gdańsku można iść na masaże limfatyczne, drenaże?
Szukam dobrych masażystów, gabinetów masażu.

Czarnalola
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Masaże limfatyczne drenaż limfatyczny

Hej,

polecam gabinet fizjofit przy akademii na ul.orzeszkowej, http://www.fizjofit.net.pl
ja jestem zadowolona, mila atmosfera i kompetencja.

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oj nie ładnie tak pisać samemu sobie opinie podpisując się za każdym razem inaczej.... przecież pod podpisem jest jeszcze numer i widać że to ten sam...... a raz podpisane kaczorek, innym razem Renia... i każdy wpis z linkiem do strony.....
nie ładnie....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam pana Jakuba, korzystałam z jego usług i bylam bardzo zadowolona. to jego email jakubskowron86@wp.pl

Niewielu jest masażystów, którzy wykonują prawdziwy drenaż. Często niestety wykonuje się masaż klasyczny, twierdząc że to drenaż.
Często też zdarza się że klienci chcą, żeby im zrobić drenaż, podczas gdy nie ma ku temu wskazań. Najlepiej zapytaj swojego lekarza, jeśli to on zalecił takie zabiegi.

Najważniejsze pytanie: jaki efekt chcesz uzyskać dzięki tym masażom?

:)

Pozdrawiam!

ok 50 minut od Gdańska jest SPA przy hotelu Niedźwiadek- we Wdzydzach Kiszewskich. są tam teraz bezpośrednie autobusy z Gdańska :) więc mała wycieczka np. co sobotę jest też fajna. Jest tam super masażystka Pani Daria. Zabiegi w jej wykonaniu to czysta przyjemność i faktycznie przynoszą efekty. Sama korzystałam kiedyś z zabiegów w Gdańsku i były droższe, dojazd z centrum na peryferia Gdańska też czasochłonny - chociaż nasza komunikacja jest super.

Pani Daria jest osobą dyplomowaną, godną polecenia. Profesjonalistka, która doradzi i dobierze odpowiednią gamę zabiegów.

ja polecam Małgosie z korzennej w gdańsku, już pisałam na innym poście, rewelacja. Nogi schudły 5 cm. 58/301-88-99
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

BARDZO WSZYSTKIM GORĄCO POLECAM PANIĄ Małgosie, ponieważ zna się na rzeczy w tym co robi jest Profesionalna. Jest to kobieta z powołania od Serca, a bardzo rzadko znaleźc dzis takiego wlasnie profesionalnego specjalistki/ty. Mama jest 12 lat po raku piersi i ma obrzęk prawej reki, gdyz Limfa nie odpływa. Pani Małgosia doradza, sumiennie wykonuje swoje obowiazki i co najwazniejsze cennik jest tani.
Pani Małgosia przyjmuje w swojim gabinecie, przy ul.Korzenna 2b. w Gdańsku.
Jest Super!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, moja mama cierpi z powodu obrzęku limfatycznego nóg, czy myślicie że zabiegi drenażu limfatycznego http://maxstar.pl/leczenie-obrzeku-limfatycznego.html będą w stanie jej pomóc. Czy ktoś może korzystał z ich usług i czy zabiegi pomogły? Zostały nam one zasugerowane przez lekarza.

Inne tematy z forum

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Szukam endokrynologa od Hashimoto (16 odpowiedzi)

Witajcie - szukam endokrynologa specjalisty od Hashimoto- zmieniłam już 6 w ciągu 10 lat leczenia...

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...