Nieoperacyjne powiększenie biustu

Cześć. Czy są może jakieś skuteczne ćwiczenia na to aby powiększyć nieoperacyjnie biust ? Niestety ale mam bardzo duże kompleksy bo mam niewielkie piersi. Nie jest to nawet B a bardzo małe a. Czyli z przodu plecy a z tyłu plecy. Miałam mysli o operacji ale przestraszyłam się efektów niepożądanych. Czy są może jakieś skuteczne sposoby na powiększenie biustu, które pomogłyby mi ich uniknąć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ćwiczenia są fajne. Można dzieki nim znacznie zwiększyć jędrność. Ale nie powiększyć ale biuścik na pewno trochę się uniesie. Warto jest je wykonywać ale nie nastawiaj się tutaj na jakieś super hiper efekty bo takich nie będzie raczej.... Kremy w sklepach nie działaja. Sa jedynie na wygładzenie skóry ale nie na powiększenie tak więc to mozesz sobie odpuścić bo wystarczy w zasadzie sam balsam. Stosowałam eveline ale w zasadzie to nie widziałam róznicy.
Sama brałem jeszcze tabletki i powiem Ci,ze o ile na początku podchodziłam do tego sceptycznie to potem zauważyłam,że rzeczywiście maja dzałanie a piersi trochę się powiekszyły. No rzecz jasna nie będzie to powiększenie takie jak oepracja ale jeden rozmiar można zyskać więcej.

Ja słyszałam nawet o kremach ale czy działają...
Jest jeszcze jeden sposób na większy biust ... ciąża. Co do tabletek to słyszalam o perfect bust. Kolezanka chwaliła ale w sumie to nie wiem czy to działa czy nie..

Dzięki ! Poczytam sobie o ćwiczeniach oraz spróbuję bo jestem ciekawa czy to pomaga czy nie. . Ale podejrzewam,ze trochę trzeba bedzie się naćwiczyć aby był jakikolwiek efekt no ale czemu nie. .
jakie tabletki brałaś Czy te o których tutaj pisze kolezanka? I czy aby efekt nie jest tylko na czas brania tabletek?

Dokładnie o tych :) I nie, efekt jest tutaj stały.

Inne tematy z forum

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

DYSKOPATIA (37 odpowiedzi)

Czy ktoś ma do czynienia z tym cholerstwem? Na rtg kręgosłupa okazało się że mam dyskopatię i...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (36 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...