Profesjonalista (1) Po serii pięciu masaży czuję się fantastycznie. Mój kręgosłup i szyja są w o... Marcin prawdziwy profesjonalista (1) Pan Mariusz ma wieloletnie doświadczenie w rehabilitacji z poważnymi... Maria Szczerze polecam (1) Uczciwie polecam Pana Mariusza. Specjalista. Przede wszystkim, jego masaże... Hania C
Profesjonalista (1) Profesjonalny masażysta. Zna się na tym co robi i przede wszystkim skuteczny.... Agness_L Polecam gorąco! (1) Byłam u Pana Mariusza na masażu w gabinecie i korzystałam też z masażu w... Monika Sadot@wp.pl - opinia (1) Korzystałem z masażu robionego przez Pana Mariusza przez ponad 2 miesiące.... Sadot@wp.pl Specjalista w każdym calu (1) Pełen profesjonalizm oraz indywidualne podejście do każdego z pacjentów.... Paula świetny masażysta. (1) Polecam. Profesjonalny ale co najważniejsze pomocny i skuteczny. Kasia Andrzej - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Andrzej Kuba - opinia (1) Kilkakrotnie korzystałem z usług pana Mariusza i jestem bardzo zadowolony.... Kuba Świetny specjalista (1) Pan Mariusz jest osobą bardzo kompetentną, znającą się doskonale na masażu, a... Sylwia Masażysta Mariusz (1) Wielokrotnie, w swoim życiu, korzystałam z masażu.Obecnie masuje mnie Pan... Halina