Maseczki jednorazowe jak maszynki jednorazowe?

Czy myślicie, ze wszyscy traktuja maseczki jednorazowe jako jednorazowe czy noszone sa wielokrotni, bez zadnej dezynfekcji?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

wielokrotnie te same , bez dezynfekcji ! i zawsze spotykam takich co wcale nie maja! ( nawet na brodzie )
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Te maseczki mają nam zaszkodzić, a nie pomóc. Lekarze mówią wprost że nie powinno się ich nosić tyle czasu, a zwłaszcza przez osoby zdrowe. Ale wg przyjętego scenariusza podczas konferencji "Event 201" mamy je zakładać. To spowoduje wzrost powikłań zdrowotnych, czyli będzie dodatkowym argumentem na rzecz przymusowych szczepień. I oto w tym chodzi owieczki.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kolejny świr ze swoimi teoriami. OMG
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Maseczki jednorazowe jak maszynki jednorazowe?

Seniorzy używają ich wielokrotnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja jako anonim mam 3 bandanki, 2 jeszcze nie używałem, jedną prałem wczoraj (już/dopiero) ale gdy sąsiad milicjant się patrzy to mówię, że mam 12 sztuk czerwonej, i po 6 granatowych i ciemnozielonych. :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam jedną maseczkę w samochodzie. Jak gdzieś wśród ludzi wysiadam to zakładam, żeby nie musieć się kłócić z ludźmi. Tyle.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Porównanie nietrafione, maszynki są dlatego jednorazowe, bo nie można w nich wymienić ostrzy, nie dlatego, że masz takiej maszynki użyć tylko raz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja brzydziłbym się użyć maszynki drugi raz. Nie dość, ze tępa to mnóstwo bakterii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Gadajo, że trzeba zmienić jak się zrobi wilgotna. Ja mam wilgotną, zanim wyjdę z chałupy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

zarabia rzad bo je sprowadził, płac i płacz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...