Tomasz Domagała - opinia (1) Wykonawca to prawy człowiek oraz prawdziwy fachowiec. Wszystko wykonane... Tomasz Domagała Ocena usługi (1) Prace wykonane tak, jak się umawialiśmy. Cena ostateczna za wykonanie prac,... Łukasz Polecam (1) Podzielam dobre zdanie o wykonawcy.Mieszkanie prezentuje się jak należy,... Stanisław.
Maria S. - opinia (1) Pan Jarosław jest rzetelnym fachowcem. Jestem bardzo zadowolona z jego usług.... Maria S. Polecamy (1) Z usług firmy skorzystaliśmy na przełomie stycznia i lutego.Prace polegały na... Beata i Radek zdecydowanie polecam (1) Firma uczciwa, wykonanie usługi przebiegało w ścisłej współpracy z nami i bez... Marta zdecydowanie polecam (1) W maju skorzystałam z usług firmy Pana Jarosława. Do wykończenia było... Anna POLECAM (1) W pełni profesjonalne podejście do tematu. Fachowe doradztwo i super pomysły.... MiH solidne wykonanie (1) wymieniałem okna, wymiana polegała na zmniejszeniu światła okna, wmurowaniu... zibi Remont (1) Z czystym sumieniem po raz pierwszy mogę polecić firmę zajmującą się... Adam