pit - opinia (1) Od lat serwisuję tu swoje rowery i za każdym razem wyjeżdżam zadowolony z... pit Tomasz - opinia (1) Bardzo zadowolony z zakupu i obsługi Tomasz Moto 125 (1) Kupiłem w tym serwisie motocykl. Sprzęt, jak się później okazało, w ogóle nie... Tomasz
quad (1) Po długich poszukiwaniach trafiłem do normalnego serwisu,ekipa ma pojęcie co... JACEK Slaby sklep (1) Niedawno potrzebowałem kilku części do swojego motoroweru, niestety trafiłem... Marcin Gdynia Powinni to zamknąć !! (1) Dwa razy byłam w "serwisie" z tą samą usterka. Na odbiór czekam juz dwa... Monika Nie polecam (1) Nie polecam. Serwis do niczego, naciągacze i partacze. Biorą opłatę za... Anonim Nic więcej do szczęścia nie potrzeba (1) Serwis jak najbardziej godny polecenia. Widać że mechanicy znają się na... Kamil serwis (1) sklep i serwis na piątkę, polecam wszystkim cyklistom jan271 Polecam wszystkim rowerzystom (1) Polecam, jestem zadowolony. Wszystko ok a rower w końcu sprawny :) Łukasz Partacze (2) Naciągacze na pieniądze, nieznajomośc podstaw mechaniki a zabieraja sie za... Klient Serwis godny polecenia (1) Serwis i sklep jak najbardziej godny polecenia. Kris Polecam (1) Szybko, sprawnie, miła obsługa, przystępne ceny. Krzysztof polecam (1) Jestem laikiem- kupiłem sobie Kingwaya Nakeda- do poruszania się w obrębie... damsen może być od biedy (2) duża gama modeli, miła obsługa, taki sobie serwis Miki Rewelacja!! (1) Bylem juz w wielu salonach w trojmiescie i tutaj jednak najlepiej mi... Jacek Polecam!!! (1) Duży wybór quadów i skuterów.bardzo dobra jakość.Ostatnio kupiłam quada... Wiolka:) Serwis (1) Długie terminy napraw, ale raczej dobrze wykonywane Elmo