Chamstwo (...) (1) usługa wykonana byle jak a do tego podwórkowe pyskówki nieokrzesanego... cox szybko, tanio i dobrze (1) nic dodac nic ujac!!! 100% zadowolenia!! geometria koł ustawiona w chwilke i... arek Wojciech - opinia (1) W każdym elemencie profesjonalizm.Z warsztatami mam do czynienia już 30 lat i... Wojciech
niska cena usług to nie wszystko (1) Potrzebowałem warsztatu gdzie przy wymianie tarcz pomierzą mi bicie. Rzadko... rafko 100% POLECAM (1) Witam . robiłem tam moje BMW e39 . Konkretnie wymiana amortyzatorów przód,... WOLF Szybko i co ważniejsze - z zadowalającym efektem (1) Dotychczas auto serwisowane dwukrotnie - i spośród innych wcześniejszych... AS Polecam! (1) Szacunek dla klienta, doskonały kontakt, wysoka jakość usług i żadnego... Timo Barxon - opinia (1) Bardzo ok serwis. Diagnoza szybka, z naprawą też nie trzeba dużo czekać.... Barxon Polecam (1) Polecam zbigniew Naprawdę warto! (2) Ustawiałem zbieżność w samochodzie. Podeszli bardzo uczciwie - najpierw... AL Polecam (1) Zakład godny polecenia. Panowie na froncie bardzo kompetentni i cierpliwie... klient Polecam!!! (1) Szybko, uczciwie, bez naciągania! A. Zdecydowanie polecam (1) Dziś byłem pierwszy raz w tym warsztacie. Fachowo podeszli do sprawy,... Michał