Ogolnie ok, ale po 18 nalezy uwazac (1) Zwykle zamowienia byly ok, jednak ostatnio 2 danie bylo kompletnie zimne, a... Andrzej PIzza i pierogi rewelacyjne (1) Szczególnie polecam pizze :) nie wiem dlaczego tam nie ma pizzerii tj nie... Sergiusz Ok tylko nie schabowy (1) Często tam zaglądam bo blisko pracuje w przerwie od peacy idę tam na po obiad... Zuzka
Kolejny raz (1) Jestem dość częstym klientem Nigdy się nie zawiodłem, a wczoraj - 14.01.2018... Marek Prusakowski Pierwszy i ostatni raz byliśmy w Mata co chceta (1) Jedzenie jest nie dobre. Pani do zestawu pierś + ziemniaki pożałowała sosu a... Bobek Opinia (1) Jedzonko w przystępnej cenie,smacznie,swiezo...Jedynym mankamentem, przez co... gdańszczanka Niby fajnie ale jakoś bezpłciowo (1) Skuszony róznymi opiniami postanowiłem sprawdzić lokal. Krotko i na temat : -... Kris Polecam Super Miejsce (1) Jestem częstym gościem, poniewaz mieszkam we Wrzeszczu, zawsze uśmiechnięta... Monika szok... (1) Wiele razy broniłam tego lokalu przed niezadowolonymi znajomymi. Niestety, w... Kasia zimno tam dają jeść ... (1) Pierwsze i ostatnie moje doświadczenia - przykre - tam dają zimne dania... MMariusz Pysznie polecam :) (1) Bylam tam ostatnio ze znajomymi na obiedzie bylo pyszne bardzo dobre :) a... OLA Porażka (1) Podziwiam szefa kuchni za umiejetnosc krojenia piersi z kurczaka i schabu na... Kotlecik nie dziękuję (1) Skorzystałam 3 razy i bez rewelacji. Natomiast dzisiaj, to był mój ostatni... Anna Czy to nie jest bardziej Pijalnia piwa? (1) Jedzenie wydaje się dobre, np. Pizza, ale zupy są nie za bardzo. Kto do... Daria Na pewno tu wrócę! ;) (1) Dziś wstąpiłam tylko na "dzień dobry, poproszę kawę", kawa bardzo smaczna,... Karolina weszłam raz (1) I dań obiadowych... nie było wcale. Zaiste, fantastyczna jadłodajna. ja super miejscowka (1) wpaniala - najlepsza chyba pizza jaka jadlem w 3city, do tego piwko, ekran i... arek