Mateusz - opinia

Od marca 2021 80% drzwi które sprzedałem z firmy Wikęd ma ta samą wadę. Mianowicie rygle zasuwnica (zamka listowego) nie trafiają na otwory w ościeżnicy. Zgłaszałem to wiele razy i za każdym razem gdy serwis producenta przyjeżdżał była ta sama śpiewka że się ułożą. Ale żeby zamknąć drzwi na klucz mimo regulacji przez serwisantów trzeba było użyć takiej siły na klucz, że dziecko (15letnia dziewczynka) nie mogła tych drzwi zamknąć. Serwis przyjeżdżał rozciągał uszczelki, frezował regulowane otwory w ościeżnicy bo brakowało regulacji. I najczęściej kończyło się tekstem ,,po jakimś czasie się ułozą''. W końcu nie odebrałem drzwi które sprawdziłem podczas dostawy i odesłałem dostawcę z nimi z powrotem do producenta. 8 grudnia drzwi dotarły do producenta Wikęd. Dziś 10 stycznia 2022 otrzymałem informację, że nikt ich jeszcze nie obejrzał. Drzwi zamówione na przełomie września i października do tej pory nie dotarły do klienta. 3-go grudnia na szkoleniu z firmy Wikęd w Wyszkowie wspominałem o tych problemach i o tych drzwiach których nie przyjąłem. I nic nie zrobili. Kompletna olewka. Jako sprzedawca z 12 letnim doświadczeniem nie polecam takiego producenta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam,
Mamy taki sam Problem z drzwiami Wiked. Mozemy sie Telefonicze skontaktowac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0