Marcin - opinia (2) Nie polecam. Szyby w drzwiach zewnętrznych pękają przy temperaturze 25... Marcin Katarzyna - opinia (1) Drzwi firmy Wikęd są kiepskiej jakości. Skrzydła drzwiowe się wypaczają ,... Katarzyna Mateusz - opinia (2) Od marca 2021 80% drzwi które sprzedałem z firmy Wikęd ma ta samą wadę.... Mateusz
Iwa - opinia (1) Nie polecam drzwi zewnętrznych gdyż po trzech miesiącach wytarła się... Iwa Klient - opinia (1) Brama garażowa, serwis jest katastrofalny, przyjechali po raz 3 i nadal brama... Klient Lech - opinia (1) Nie polecam .W kilku domach mam ok. 86 okna trzech firm,że by nie było nie... Lech Kaszub - opinia (1) Maskara.. Nie polecam.. Okno przesuwne reklamowane 6 razy i to raz musiałem... Kaszub Uważajcie na firmę WIKĘD!!!! (1) Bardzo nie polecam tej firmy. Firma otrzymała 100% kwoty. Okna są niezgodne z... Zdecydowanie odradzam (3) Wikęd to firma, która bazuje na naiwności klientów. Obiecują serwis i... Malgorzata wikęd (2) Witam Jak dla mnie firma nie jest profesjonalna Zostałam umówiona na... Natalia Nie polecam (5) Firma złodziejska, nie dbająca o swoich klientów. Szef swoje a pracownicy... klient NIE POLECAM (1) Jestem klientem od 3 miesięcy NIE POLECAM !!!!!!!!!!! Zakupiłem drzwi tej... MARCIN Okna dla naiwnych (1) Do momentu zakupu wszystko OK. Pózniej jak w horrorze. Regulacja bramy... mk serwis (1) odnośnie wpisu pracownika i serwisu w 2 tygodnie. jak można tak kłamac na... karolina dzwi wiked rekcamacja (1) oto moja historia... zakupiłam drzwi wiked w marcu 2016 r, od firmy... Karolina Straszne wykonanie (2) Fuszerka odwalona jak nie wiem. Drzwi pięknie się bujają ale na tym koniec bo... Wojtas Montaż i serwis to porażka (2) Nie polecam. Jakość montażu bardzo słaba, mimo stosowania miernik laserowego... mk drzwi wikęd (1) Ja również nie polecam tej firmy, już prawie dwa miesiące czekam na zamówione... Niezadowolony klijent Firma dba o klienta??? (1) nigdy w zyciu...montazysci sie spozniaja i nawet nie dadza znac a jeszcze sa... kupujacy omijajcie z daleka (3) WITAM , SKORZYSTAŁEM Z USŁUGI W SIERPNIU , NIEPOWIEM MIELI NAJATRAKCYJNIEJSZĄ... JACEK