Nie polecam

Firma złodziejska, nie dbająca o swoich klientów. Szef swoje a pracownicy swoje. Szef wykręca kota ogonem a potem mówi, że jego pracownicy są nieadekwatni (?). Nie polecam firmy, wstawiają uszkodzony towar a potem martw się TY, oni już w tym nie uczestniczą, pieniądze wzięli i tyle ich widzieli.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nie polecam

A ja polecam firma dba o klienta chyba że uszkodzenie powstało po montażu.Serwis okien najlepszy. Znajomy wziął okna od firmy Bertrand pierwsza regulacja ok a następne owszem ale odpłatnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

U widzę zły kolega z konkurencji:)

Pozdrawiam :)
W Naszej Firmie od początku do samego końca dbamy o klienta.
Zawsze staramy się dbać o jego okna i nasze usługi.
Z doświadczenia na 100 klientów zawsze 90 jest zadowolonych.
Nie jesteśmy Idealni ale staramy się sprostać każdemu zadaniu czy problemowi który się pojawił.

Serdecznie Pozdrawiam
Pracownik
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie zgadzam się. Opinia krzywdząca pusta bez argumentów. Typowe działanie konkurencji. Ja mam drzwi Wikędu i okna i polecam bo są idealnie zgrane kolorystyką, jak na razie 2lata użytkowania i nie mam nic do wytknięcia.Gorąco polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

i tu się zgadzam,może i jakość nie najgorsza dopóki nie trzeba reklamować i tu są ogromne schody,montaż w maju 2017 rok wszystko super bez problemu aż tu po tygodzniu zdjęliśmy folię dodam że drzwi kosztowały ponad 4 tysiące z nadstawką boczną ,zdejmujemy folię a tu od wewnętrznej strony ramy naświetleniowej wypaczenie w okleinie,normalny "brzuszek z powietrzem na około 3 cm,i tak złożona reklamacja trwała do października gdzie kręcą niesamowicie wysłali dodatkową ramę za którą kazali zapłacić ponad 500 zł szok chamstwo w biały dzień,stwierdzili że oni produkują drzwi ale ich nie wymieniają,i nie wymienili zareklamowanej ramy......jak tak można
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2