Janusz clean a nie Maxclean (1) Strasznie slabo wykonana usluga, tani sprzet i najtansza chemia Xavery Super uslugi I firma (1) Zdecydowalam sie na wystwienie pozytywnej opini, gdyz jestem bardzo... Jagoda Szybko i solidnie (1) jestem zadowolona z dywanu jak nowa .Szybko i solidnie Na prawde polecam i... Anita
czyszczenie dywanów (1) Polecam usługi Maxclean, jestem bardzo zadowolony z czyszczenia. Pracownicy... Dawid Nowy wymiar czystości. Polecam serdecznie (1) Nie ma takiej plamy, której nie udało by się tej firmie wyczyścić! Do tego... Zadowolony Klient Sprawdz, a bedziesz zadowolony (1) Usluga z jakiej skorzystalem to czyszczenie tapicerki w samochodzie. Mam male... Franciszek swietna usluga (1) Bardzo dobra usluga polecam,wykladzina wyglada Jak nowa, Katarzyna Skorzystaj z ich uslug!!! (1) Jestem kobieta, ktora wymaga duzo od siebie jak i rowniez od innych. O firmie... Danka Zaskoczenie i koszty (1) W ramach zawartej umowy firma zrealizowała: - czyszczenie dywanów i... Magdalena profesjonalna usluga - polecam (1) Firme znalazlam dzieki ulotce,po skontaktowaniu sie z biurem maxclean... Kinga Chojnacka Solidna firma ! (1) Usługi świadczone przez firmę Maxclean są na najwyższym poziomie. Efekty... Paweł z Gdyni