Polecam !!!!!!!!!!! (1) Polecam teń ośrodek napewno co do szkolenia na motor. Zdałem za pierwszym... Tymek :) (1) Super szkoła,super instruktorzy. Kurs skończyłam w marcu z zdałam w czerwcu... :) Kat . A (1) Polecam ten ośrodek . Wszystko jest Ok wykłady super nie tylko czysta teoria... Rafi
Warto!!! Polecam!!! (1) Ja właśnie kończe jazdy z panem Arturem i jestem bardzo zadowolona to... Asiaisme MASAKRA (1) Inaczej nie da się tego ująć, zdawałam już parę miesięcy temu, 3 razy nie... kar SUPER GORACO POLECAM !!! (1) Bardzo miła obsługa.Wykupiłem same jazdy na dokształcenie się, zdałem... Marek KAT C (1) Super Super Super Polecam wszystkim, wykładowca teorii bardzo miły i... andrzej Polecam. ! (1) Bardzo miła obsługa ;)). Super wykłady, w miłym towarzystwie,super... Adam Opinia negatywna (1) Owszem atmosfera w ośrodku była bardzo miła. Nie mam również zastrzeżeń do... Kursantka :) (1) Kursu nie robiłam w tym ośrodku ale brałam dodatkowe jazdy więc mogę tylko... Ewelina Rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam ten ośrodek a w szczególności instruktora Artura !!!!!!!!!!!!!!! Pan... Karolina Kat. B (1) Polecam ten ośrodek !!!!!! wykłady prowadzone na wesoło i oprócz przepisów... Marcin Polecam ośrodek Maxel (1) zdałam za pierwszym razem zarówno egzamin teoretyczny, jak i praktyczny na... Magda Polecam !!!!!!!!! (1) Super ośrodek,polecam wszystkim !!!!! Pani w biurze Bardzo Miła.... Basia polecam super szkola (1) instruktorzy na najwyższym poziomie (moge to motywowac iz zdalem egzamin za... marceli POLECAM (1) FAJNA ATMOSFERA. INSTRUKTORZY BARDZO PRZYKŁADAJĄ SIE DO NAUKI KURSANTÓW!... Ewa POLECAM!!!! (1) Właśnie zdałem egzamin na cat. C+E za pierwszym razem, bardzo polecam ten... Tomek kursantka - opinia (1) Szczerze mówiąc, to zawiodłam się na tym ośrodku. Co do uprzejmości w... kursantka Polecam (1) Polecam Ośrodek Maxel początkującym, uczącym się kierowcom. Przygotowanie... Karol Kraśniewski POLECAM!!! Prawo jazdy C,D,E (1) Wlasnie dzisaj zdalem ostatni egzamin , tym razem na kategorie E . Zdalem za... Jarek J.