szkolajazdy (1) Moim zdaniem najlepsza szkoła w Gdańsku, nie mogłem lepiej trafić, podczas... nika Polecam (1) jestem byłą kursantką tej szkoły i jestem bardzo zadowolona z efektów.... Honorata świetna szkoła jazdy (1) Rewelacja, bez wiekszego problemu a przede wszystkim bez stresu zdałam... Monika
polecam (1) Szkoła do której warto uczęszczać, mają przystępne ceny, doświadczonych... Asia Polecam (1) Poziom nauczania bardzo wysoki, profesjonalnie przygotowano mnie do egzaminu,... Paula polecam (1) Wspaniała szkoła, która stawia na dobrą atmosferę i niwelowanie stresu... D@wid dziękuję... (1) Chciałam podziękowac za cierpliwośc i wyrozumiałośc.Wspaniała kadra,mili i... Ania Polecam (1) Robiłem w tym ośrodku prawko na motor - Rewelacja !!!!!!!!!!! Miałem jazdy z... Timi Pan Wielgus (5) Odradzam jezdzic z Wielgusem, nie ma on pojecia nawet o polowie rzeczy ktore... Led Ania - opinia (1) Ja akurat jeżdziłam z panem Arturem Wielgusem i mam inne zdanie na temat jego... Ania Super! (1) Po trzech niezdanych egzaminach polecono mi Artura! Jestem w 100% zadowolona.... Agnieszka THE BEST OF THE BEST (1) Jako osoba mająca pewne doświadczenie a konkretnie kat.A B C podczas kursu... pat .... (1) Witam... Moja nauka jazdy w Maxel rozpoczełam w 2011 na kat.C później... Monia Polecam:) (1) Kurs teoretyczny spoko, co do kursu praktycznego też nie mam żadnych... Ewa UWAGA !!! (1) Witam Wszystkich!Moja nauka w Maxelu rozpoczela sie w 2010 r. na kat. c. u... steven134 POLECAM !!!!! (2) W piątek zdałem egzamin na cat. C+E za pierwszym razem. Polecam ten ośrodek a... Grzegorz Profesjonalizm (1) Jestem posiadaczem prawa jazdy z kategoriami A, B, C a obecnie po zdanym... Kamil Polecam (1) Bardzo fajny ośrodek, mili instruktorzy, dobrze przekazujący wiedze .... Adam POLECAM !!! (1) Polecam wszystkim tą szkołę. Pełen profesjonalizm. Bardzo dobrze prowadzone... Mateusz ...::::::... (1) W przeciągu roku zrobiłem w tej szkole 2 kategorie B,C:)Co prawda zdałem za... Krzychu Xwordew