Żaneta - opinia (1) Jestem zachwycona tym miejscem. Polecam ten sklep każdej puszystej Pani.... Żaneta Sonia - opinia (1) Trafiłam do tego sklepu zupełnie przypadkiem, ale już teraz wiem, że zostanę... Sonia EMatkowska - opinia (1) Serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm od początku do końca. Można liczyć... EMatkowska
DariaM - opinia (1) Jestem mile zaskoczona bogatą ofertą sklepu b-maxi. Każda puszysta Pani na... DariaM Angelika Jankowska - opinia (1) Ten sklep ma ode mnie solidną "piątkę". Jestem stała klientką od bardzo dawna... Angelika Jankowska Liliana - opinia (1) Korzystałam tylko raz, ale jestem bardzo zadowolona. Na pewno będę częściej... Liliana Maria - opinia (1) Polecam! Dobry dojazd do sklepu, ceny w porządku, bardzo miła i pomocna Pani,... Maria Zuza - opinia (1) Bardzo ciekawa propozycja dla pań noszących większe rozmiary. Jestem... Zuza Ann - opinia (1) Jestem młodą, puszystą dziewczyną, która zawsze miała problem ze znalezieniem... Ann Emi - opinia (1) Sklep, który spełnił wszystkie moje oczekiwania. Wreszcie znalazłam to, czego... Emi Na szóstkę :) (1) Nie widzę tutaj żadnych minusów ani niedociągnięć. Jedno z niewielu miejsc, w... Daria polecam maxi plus! (1) Dużo dobrego słyszałam o tym sklepie od znajomych i dużo dobrych opinii... Cecylia Na PLUS! (1) Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do tego sklepu. Jestem osobą młodą i... Agatta Piątka ode mnie! (1) Mocna piątka dla tego sklepu. Jestem bardzo zadowolona, że tam trafiłam.... BeataC. Maxi-Plus (1) Znalazłam tutaj dla siebie dużo ładnych ciuszków w rozsądnych cenach. Wielkim... Zuzanna Ania - opinia (1) Bardzo fajny i przytulny sklepik. Duży wybór i miła obsługa. Nierzadko towar... Ania