Maxi parking lotnisko

Kto tam pracowal
prosze o opinie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Maxi parking lotnisko

Melina i na czarno 4.50 na reke
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pracowal tam mój sąsiad, wszystko na lewo i caly czas mobbing!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A teraz do tego wyzysk młodych kierowców którzy wożą klientów między terminalem a parkingiem czają się pod bramkami ich samochodami i wjeżdżają na tyłach innych aut na parking Kiss and Fly nie polecam tam pracy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pracowales tam kolego?
Napisz ile placili. I czy na konto czy na reke
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

sr*ć na takie pseudofirmy z ich pustymi i górnolotnymi frazesami - niech se dyrektorzy, prezesi i kierownicy wraz ze swoimi managerami sami latają po mieście i prezentują - bez udawania - poziom debila. ładna pogoda nam się dziś zapowiada ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szanowny Panie Lucek, płacimy odrazu po zakończeniu pracy w danym dniu, czyli płacimy dniowki, gotówką do ręki.

Szanowny Panie arturo, wszyscy nasi pracownicy są zatrudnieni na umowę, nic u nas nie ma na lewo. Proszę nie kłamać, a jeśli już Pan pisze to proszę mieć argumenty że to co Pan pisze to prawda. U mnie w firmie wszyscy pracownicy są zatrudnieni.

Nikt nie ma umowy. Miałeś pizzerie I było to samo i poddałeś się i zbakrutowałeś

Właściwie to jedne wielkie ćpanie

Szanowny Panie Olo, zamieścił Pan zapytanie kto tam pracował, czyli na parkingu, data wprowadzenia Pana zapytania było 4 lata temu. Parking Maxi Parking jest czynny niepełne 3 lata. Coś się Panu pomyliło, wtedy nie było Maxi Parkingu, pomylił Pan się pewnie z innym parkingiem. A jest tu ich dużo.

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (3 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...