tom - ocena (1) najlepsza wypozyczalnia dostawczaków w trójmiescie , wszystko jasne i... tom Polecam w 100%!!!! (1) Fachowość, profesjonalizm i otwartość na klienta!!! Firma w 100% godna... Hania Naprawdę Polecam (1) Szybkie załatwienie formalności,bardzo dobre auta, czyste zadbane, bardzo... Robert
Polecam Maximusa! (1) Polecam wszystkim! Bardzo miła i elastyczna obsługa. Nie widziałem jeszcze... maksimususer Piotr - opinia (1) Szukałem auta na przeprowadzkę z Warszawy i porównując oferty i dostępność... Piotr Zdecydowanie polecam (1) Szczerze polecam wypożyczalnię samochodów MAXIMUS. Wybrałem tę firmę spośród... Maciej dyrektor przedszkola - opinia (1) POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM, właściciele mili komunikatywni, terminowi,... dyrektor przedszkola Kasia - opinia (1) Polecam firmę, kompetentni , fachowi, terminowi. komunikatywni, nastawieni na... Kasia Świetna, profesjonalna firma (1) Wypożyczyłem kilka dni temu (po raz pierwszy w życiu) auto dostawcze Renault... Tomek Piotr - opinia (1) Gorąco polecam firmę, bardzo miła i profesjonalna obsługa z nastawieniem na... Piotr Polecam tą firmę z czystym sumieniem! (1) Bardzo zadbane auto, czyste, pachnące w pełni sprawne. Musiałem jechać w... Piotr Zadowolony (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Opel z windą okazał się bardzo praktyczny... Steve Polecam wszystkim (1) Współpracuję z tą firmą bardzo długo,nigdy mnie ani moich klientów nie... Serwis samochodowy FRED BOJANO Polecam !! (1) Byłam klientką wypożyczalni Maximus i naprawdę szczerze polecam z czystym... Anita Obsługa na najwyższym poziomie (1) Przejrzyste warunki wynajmu, przystępne ceny w porównaniu do innych... Emilia polecam (1) korzystałam z Reno Trafic,polecam!auto czyste i zadbane.Cena bardzo korzystna Paulina POLECAM WSZYSTKIM TA FIRMĘ (1) POLECAM!PORATOWALI MNIE W TRUDNEJ SYTUACJI.POPSUŁ MI SIĘ SAMOCHÓD WIECZOREM... LESZEK W. Jestem bardzo zadowolony z poziomu usług firmy Maximus (1) O wyborze wypożyczalni Maximus24 zadecydowało głównie szeroka gama aut... Robert B. Gdynia