Mko - ocena (1) Wyróżniają się podejściem biznesowym polecam serdecznie! Mko Sandra - ocena (1) Wypożyczalnia Maximus w Gdyni to strzał w dziesiątkę! Sprawne formalności,... Sandra Kris - ocena (1) Wynajem busa przebiegł bardzo sprawnie. Samochód był w bardzo dobrym stanie... Kris
Mikołaj - ocena (1) Zadbana flota aut. Czyste kabiny aut Mikołaj Joanna - ocena (1) Profesjonalna wypożyczalnia aut dostawczych. Konkurencyjna cena, nowe auta w... Joanna Michał - ocena (1) Polecam wszystkim, duży wybór samochodów do przewozu różnych wielkości... Michał Iwona - ocena (1) Najlepsza wypożyczalnia z jaką miałam do czynienia. Pełen profesjonalizm,... Iwona Paweł - ocena (1) Firma godna polecenia. Paweł Sylwia - ocena (1) Bardzo szybko i sprawnie dokonana rezerwacja, samochód w doskonałym stanie... Sylwia Marta - ocena (1) Najlepsza wypożyczalnia w regionie. Marta Małgorzata - ocena (1) Najlepsza wypożyczalnia,solidna i przyjazna klientowi.Wszystko sprawnie i bez... Małgorzata Natalia M - ocena (1) Profesjonalna obsługa ! Natalia M Natalia Kaminska - ocena (1) Polecam wypożyczalnie maximus, ponieważ mają świetną obsługę klienta,... Natalia Kaminska Anna - ocena (1) Bardzo szybki I sprawny kontakt, bardzo profesjonalna obsluga I szacunek do... Anna Majki - ocena (1) Świetna wypożyczalnia, polecam Majki Tomasz - ocena (1) Z doświadczenia w którym wynajmowałem auta w różnych firmach w których zawsze... Tomasz Polecam maximus (1) Wszystko tutaj działa na najwyższym poziomie. Do tego bardzo fachowe i... ami Gorąco polecam! (1) Skorzystałem po raz pierwszy i na pewno nie ostatni. Wszystko dogadane bez... Maciek polecam wypożyczalnię (1) Korzystałem z ich oferty dwa razy (wypożyczałem busa, żeby przewieźć motocykl... Michał Profesjonalna obsługa, najlepszy sprzęt (1) Korzystałem, korzystam i nadal będę korzystał z usług firmy Maximus.... Filip