Pyszne (1) Jeden z najsmaczniejszych i najwiekszych kebabow jakie jadlem. Zawsze... Robert Bardzo dobry i duży kebab (1) Do kebab Maxx trafiłem przypadkowo. Jadłem wiele kebabów i nie zawsze byłem... Piotr S. Polecam (1) Dobre jedzenie, duże porcje, miła obsługa. Serdecznie polecam. KasiaBlond
Maxx kebab (1) Najlepszy kebab w trojmiescie, zawsze wszytsko świeże. Obsluga bardzo mila i... Magda Najlepszy kebab w trojmiescie (1) Super obsluga i przepyszne jedzenie! Polecam Agnieszka Ideał (1) Miła i szybka obsługa, pyszne mieso, wyśmienity sos i dodatki Nieznany Ekstremalnie pyszny (1) Rewelacyjny ostry sos i bardzo dobre, świeże ważywa. Mięso delikatne i... Moroszka Petarda najlepszy kebab uwaga:) (1) Najlepszy kebab ever RAFI Kebab na MAXXa ! (1) Duże i pyszne porcje, prawdziwy mięsny kebab a nie pita z dodatkiem mięsa. Szmakosz Świetne! (1) Kebaby bardzo dobre, produkty dobrej jakości. Nie żałują mięsa! Polecam! Jason Green Pychota (1) Kilkanaście razy jadłem w tym kebabie i za każdym razem coś innego i zawsze... Bronek Rewelacja. Taki kebab powinni serowawć wszędzie (1) Wszystko było smaczne! A porcja MAX to naprawdę jest MAX. Gesslerowa fast foodów :) Najlepszy kebab w Trójmieście! (1) Jako student bardzo często żywiłem się kebabem. Na 5 roku studiów poznałem... Artur Najlepszy kebab!!! (1) Porcje konkretne, zawsze duzo miesa, bardzo dobre sosy. Jednym slowem -... eM. Pychota polecm (1) Bylam po raz pierwszy z synem na tak pysznym kebabie rollo. Uczciwa porcja z... Kasia Pyszne jedzenie ;) (1) Kebab bajka, jeden z najlepszych jakie jadłam w Gdańsku. Wnętrze czyste,... Stała klientka