Bardziej polecam jedzenie na miejscu w lokalu niż na wynos
bo na miejscu są większe porcje i jest przyjemny wystrój i lepiej smakuje wszystko na świeżo.
Trochę czasem trzeba zaczekać na stolik to może się w sumie nie pchajcie tam bo ja tam często bywam na obiedzie ;)
Obsługa mogłaby być milsza ale nie jest to najważniejsze bo panie nie siedzą z nami przy stoliku przecież i co to kogo obchodzi czy są miłe? JEDZENIE JEST PYSZNE I DUŻO, nie wychodzi się głodnym po obiedzie.
przydałoby się jakby po latach dodali do menu jakiś deser np. dobry torcik, sernik albo lody w pucharach do kawy - oczywiście w ilości maxxxx :)
pizza szczerze mówiąc faktycznie się popsuła w smaku w stosunku do poprzednich lat...
Następne danie moje ulubione to barszczyk z kołdunami i tu mam jedno zastrzeżenie ten barszczyk nie jest zawsze taki sam. raz jest bardzo kwaśny raz słodki i gęsty jak koncentrat a raz mocno rozwodniony ale i tak go jem bo lubię. Jeśli czyta mnie szef maxx pizzy to radzę pilnować żeby jednak nie rozcieńczać go za bardzo nie miałam nigdy odwagi się na to poskarżyć obsłudze czy zwrócić dania na kuchnię bo bardzo lubię to miejsce często tam chodzę i nie chcę żeby nam pluli potem do zupy