Mąż mnie zdradził, co robić??

Znalazłam u męża wizytówkę pani z towarzystwa... Jesteśmy małżeństwem 4 miesiące!!
pomysłałam, że zza szyby wziął i nie wyrzucił. Ale!! Kiedyś jak wrócił później nie chciał się kochać i pachniał inaczej a w telefonie zobaczyłam że oglądał sobie dziwki!!!! Sprawdziłam nry z miejscowości gdzie bywa i okazało się że jeden z nich - władek k. (taki bydlak miał opis) to jedna z nich!!!!!!! Jestem w ciązy, co robić?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Mąż mnie zdradził, co robić??

Ja zrozumiałam :) Faktycznie , nie jest to normalne :-/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Napisałem, że nie zamierzam wyjaśniać tego przed wszystkimi oraz że mógłbym to ewentualnie wyjaśnić osobiście. ;)

sam, niektórzy zrozumieli :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niepotrzebnie zatem napisałeś to na Forum - skoro nie zamierzałeś wyjaśniać, a wzbudziłeś ciekawość. Przynajmniej moją.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Absolutnie nie. Nie miałem zamiaru nikogo urazić. Poprostu ze względu na to że niewiele osób to rozumie nie będę tego wyjaśniał przed wszystkimi. Moge natomiast osobiście :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

I po tej pokrętnej odpowiedzi łatwiej się domyślić, co miałeś na myśli. No, dzięki :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Racja.. bardzo smutne i bardzo często się zdarza.. zbyt często .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie wiązało się to też z przywiązaniem ekonomicznym.. Typu jego dom, ona tylko lokatorka i w dodatku jest pełna rozdzielność majątkowa między nimi. Smutne to, ale często się zdarza.

Nie o to mi chodziło że tłuki, ale że rozwiązanie problemu zachacza o zbyt trudne do przyjęcia wartości, a dzieje się tak dlatego że ich nie rozumieją ;) choć przyznać muszę że niewielki ułamek tylko bierze je sobie do serca :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ruda89, niekoniecznie piczka. Jemu może wcale na niej nie zależeć i może mieć zupełnie gdzieś, czy go zdemaskuje czy nie. Piszę tak dlatego, gdyż w mojej wsi był taki przypadek, moja była przyjaciółka była kochanką takiego człowieka.Żona znajdowała zdjęcia jego kochanek, często wyjeżdżał, nie wracał na noc do domu.Patologia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Kobiety zdradzają, faceci zdradzają.."

No i idea swingingu całej masie ludzi nie podchodzi, no bo przecież taka niemoralna.. Moim skromnym jest to o wiele lepsze niż zatajane skoki w bok, przy utrzymywaniu fikcji tradycyjnego związku..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sam na moim osiedlu korzystałem z usług fryzjera-faceta i mogę powiedzieć że byłem zawsze zadowolony.
Ale skoro przejdzie kobieta dowódca czołgu (znam taka jedną z Izraela) to czemu facet- fryzjer ma nie przejść?

sam może chciała ostatni raz z innym ? ;D)))

>nie będę tego rozwijał bo i tak nie zrozumiecie

No, tak, bo same tłuki tu zaglądają :/
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wszyscy jesteśmy w jakiś sposób nienormalni ;)
Kobiety zdradzają, faceci zdradzają...
...najważniejsze to nie dać się złapać, no facet z tego tematu to jakaś piczka, skoro go żona rozgryzła na podstawie takich dowoów :P
(o ile to prawda)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taki problem ma głębsze podłoże, ale nie będę tego rozwijał bo i tak nie zrozumiecie. Bez obrazy oczywiście, ale już to przerabialem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sam, rozwiń temat, bo nie bardzo rozumiem...

Nienormalne jest, gdy dziewczyna na kilka dni przed swoim ślubem namawia innego faceta na głębokie... o czym to świadczy

A może facet jest sexoholikiem? A tu żona w ciąży, pewnie z samopoczuciem różnie bywa... Ale ja bym to podciągnęła pod rodzaj "nienormalności".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

W sumie Rudzielcu coś w tym jest, co piszesz :)
Zadowolony małżonek nie szuka odskoczni. Może się trafić spontanicznie (przypadkowa okazja w sprzyjających temu warunkach - np. na jakiejś zakrapianej imprezie). Jednak nawet jeśli się coś takiego przydarzyło, to powtórka (a przecież po to zapisuje się nr tel) nosi już znamiona premedytacji. W spełnionym związku, po ew. "wyskoku", byłby moralniak a nie chęć kontynuacji.
Korzystania z usług dziwek pod to nie podepnę, bo jest to poza moją zdolnościa percepcji rzeczywistości :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Jak poprawnie zmierzyć długość wacka? (5 odpowiedzi)

Czytałem jak niektórzy się żalą ze maja za małe wacki bo raptem z 11cm. Może źle mierzą? Różne...

marynarz pozna panią (194 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...

Ładna kobieta z męskimi genitaliami (15 odpowiedzi)

Czy jest szansa poznać taką kobietę? Bo taka kobieta jest idealna dla biseksualisty. Bo można...