Mąż mnie zdradził, co robić??

Znalazłam u męża wizytówkę pani z towarzystwa... Jesteśmy małżeństwem 4 miesiące!!
pomysłałam, że zza szyby wziął i nie wyrzucił. Ale!! Kiedyś jak wrócił później nie chciał się kochać i pachniał inaczej a w telefonie zobaczyłam że oglądał sobie dziwki!!!! Sprawdziłam nry z miejscowości gdzie bywa i okazało się że jeden z nich - władek k. (taki bydlak miał opis) to jedna z nich!!!!!!! Jestem w ciązy, co robić?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Mąż mnie zdradził, co robić??

I zakładasz, że facet nie może się zakochać, że kieruje nim tylko chuć. Dobrze zrozumiałam?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mikro tym zdaniem odpowiedziałam Ci na Twoje stwierdzenie, że to moje doświadczenia. Nie mam takich i tylko teoretyzuję, ale mam oczy i rozum, i widzę co się dzieje dookoła mnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

>Mikro nie bądź złośliwa, mnie żaden facet nie zdradził i nie porzucił, ani też nie zakochałam się w żadnym żonatym. nie ma mowy o moich doświadczeniach.

Nie jestem złośliwa. Po prostu wiem, o czym piszę, a skoro Ty nie doświadczyłaś tego, o czym napisałaś, to tylko teoretyzujesz...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Majka, dziewczyno, gdzie ja napisałam ze Mikro nie jest ludzka??? Wszystkie jesteśmy ludzkie, nikogo nie wyróżniłam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mikronezjo, ogólnie to wiele facetów ma tam, może nie cały mózg, ale część na pewno
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

@Graszka - czyżbyś uważała, że Mikro nie jest ludzka???? Nie tylko my kobiety mamy własny bagaż doświadczeń, każdy człowiek go ma. I zawsze wszystko jest proste, gdy nie tyczy nas
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mikro nie bądź złośliwa, mnie żaden facet nie zdradził i nie porzucił, ani też nie zakochałam się w żadnym żonatym. nie ma mowy o moich doświadczeniach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

k.a., wydaje mi się, że podchodzisz do tematu tak samo - przez pryzmat własnych doświadczeń z facetami, którzy mieli mózg w rozporku...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mikro, jesteśmy kobietami i to nie głupimi.każda ma swój oddzielny bagaż doświadczeń, każda z nas jest inna, bądźmy dla siebie ludzkie, przecież to jest zwyczajna dyskusja. Każdy ma prawo pisac co myśli.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo na tym polega dyskusja , żeby poznać światopogląd innych i rozszerzyć własne horyzonty,
zbyt personalnie podchodzicie do tematu i stąd problem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

"Mikro odniosła sie do wypowiedzi Graszki"
owszem, a Graszka odnosiła się do mojej. Zatem cały czas mowa była o tej drugiej osobie, nie małżonku.
@Mikro - masz rację, niech ci co potrafią się cieszyć i mają z czego, niech się cieszą
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może dajmy sobie wszystkie na wstrzymanie? Prawie każda z nas ma swoje przejścia za sobą i zamiast cieszyć się tym pięknym dniem ;) rozgrzebujemy swoje sprawy :/. Po co nam to???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

G. niczego nie poprawiam :) po prostu mówię , co myślę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mikro czytaj ze zrozumieniem, Mikro odniosła sie do wypowiedzi Graszki, o sercu i rozumie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dziewczyny, k.a się nie czepia, ona tylko poprawia po swojemu i to nie tylko Mikronezję, uwierzcie mi. Mnie w realu poprawia jeszcze bardziej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

@.k.a. - tez zauważyłam, że ciągle czepiasz się Mikro. czytanie ze zrozumieniem się kłania. Przecież Mikro odniosła się do mojej wypowiedzi, a ja nie pisałam o małżonku, tylko tej drugiej osobie (która również może być w związku, ale może też być osobą wolną)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mikro może dlatego, ze myślimy podobnie, ale nie tak samo :) i się nie czepiam. czasem nawet nie spoglądam na nick, tylko na wypowiedź :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

trafniej to ujelas, ale mialam na mysli to samo co Ty Mikronezjo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zakochanie nie przychodzi w jednej sekundzie, ktoś kto ma już rodzinę , składał przysięgę chyba wiedział co robi? jak można zakochać sie w kimś innym kochając małżonka ?? trzeba pielęgnować miłość, którą już sie stworzyło , a nie szukać przyjemności gdzie indziej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

k.a., czasem nie rozumiem, po co się ciągle czepiasz tego, co ja piszę :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

czemu faceci zdradzaja? (138 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (50 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

Grupa wsparcia dla rozwiedzionych (27 odpowiedzi)

Witam. Czy obecnie w trojmiescie działa jakas grupa wsparcia dla osob borykajacych sie z...