Mąż mnie zdradził, co robić??

Znalazłam u męża wizytówkę pani z towarzystwa... Jesteśmy małżeństwem 4 miesiące!!
pomysłałam, że zza szyby wziął i nie wyrzucił. Ale!! Kiedyś jak wrócił później nie chciał się kochać i pachniał inaczej a w telefonie zobaczyłam że oglądał sobie dziwki!!!! Sprawdziłam nry z miejscowości gdzie bywa i okazało się że jeden z nich - władek k. (taki bydlak miał opis) to jedna z nich!!!!!!! Jestem w ciązy, co robić?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Mąż mnie zdradził, co robić??

Dokładnie, zgadzam się z Mikro
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

taaa serca... chyba tego w kroku ? ;D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jak można nie mieć świadomości? Świadomość jest, tylko wtedy nie słucha się rozumu, a serca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Majko, zgadzam się z Tobą, nie ma usprawiedliwienia, czasem człowiek jest tak zakochany, że nie ma do końca świadomości że robi krzywdę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Graszka - oczywiście. Ja tu jednak nie piszę o tym kto zdradza, tylko o tym z kim zdradza. Chociaż nikogo nie usprawiedliwiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli ktoś, będąc w związku zakocha się w innej osobie, to powinien postąpić fair wobec swojej żony/ męża i nie zdradzać, nie prowadzić podwójnego życia, nie okłamywać, tylko powiedzieć prawdę bolesną, przedstawić sprawę jasno i się rozstać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Winne są obie osoby, jeśli wiedzą, co robią."
Zgadzam się, zawsze winne są obie strony. Jednak zdrada zdradzie nierówna, jak kochanka kochance, a kochanek kochankowi.
Zdarza się, że taki kochanek/a nie robi tego dla chwilowej przyjemności, czy z wyrachowania. Czasami po prostu się zakocha, w grę wchodzą uczucia. Oczywiście, i do tego nie powinno się dopuścić, ale nikt nie jest doskonały. Taka osoba, tak naprawdę, sama siebie skazuje na samotność, ciężko zaangażować się w związek z nową osobą, gdy czujesz coś do kogoś innego. Codziennie wieczorem kładzie się spać sama, ze świadomością, że osoba, którą kocha zasypia u boku kogoś innego. W najważniejszych i najtrudniejszych chwilach swojego życia jest sama....
Dla jasności, absolutnie zdrady nie usprawiedliwiam. Uważam ją za coś złego i coś co nie powinno mieć miejsca. Jednak w życiu nie wszystko jest tylko czarne i białe.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Wszystko o storczykach

Ilonko, szałwia zmniejsza ilość pokarmu, przy nawale możne 1-max 2 szklanki wypić, tak powiedziała mi położna laktacyjna. Niestety na Twoją dolegliwość sposobu nie ma. Też kiedyś tak miałam, trzeba przecierpieć, ale to tylko kilka dni:) nie mogłam odpisać, bo padłam i usnęłam wczoraj.

Mikro dokładnie tak :-/ :-/
Ilonko , wolałam wyjaśnić od razu , lubię jasne sytuacje :))

Oj tekst o ironii był pisany z przymrużeniem oczka ;)
Spokojnej nocy wszystkim życzę :)

Wszystko o storczykach

To całkiem proste :)

Ruda - znikasz z powodu ręki?

Re: Naturalne metody na choroby

Ilonko, z mojej strony żadnej ironii nie było , absolutnie. Jeśli tak odebrałas to przepraszam ;) ;)
Dziewczyny, dzięki za pogaduchy i do "zobaczenia " za kilka dni :)))

Zmienił, ale dopiero od 23.41 :D

Też widziałam, ale jakoś nie lubię sama sobie kupować, poczekam na imieniny albo na dzień dziecka ;)))

Nie ma ironii, naprawdę :). Będziesz mądrzejsza o tę wiedzę, jak przyjdzie Ci z niej skorzystać :)
Nie doczekałaś się niebieskiego? Widziałam ostatnio znowu (niebieskie) w jakimś Lidlu czy innym dużym sklepie.

Dopiero zauważyłam, że tytuł wątku uległ zmianie :D

Odczytałam ból jako ból, nie roztrząchając się nad jego przyczyną ;)
A i zazdrość nad jego brakiem trąca ironią, ale rozumiem i obiecuję czytywać Was uważniej ;)))

Btw, Mimo, iż już po urodzinach, storczyków nadal jestem żądna :)

I nie mylisz się, Sissel, kwitną ciągiem :). Jak przekwitają, to już mają nowe pędy z pąkami :D. Nie mogę ich przesadzić, bo nie robią sobie przerwy, a w doniczkach już same korzenie ;)

Odnoszę wrażenie, Mikro, że Twoje zawsze kwitną ;) Moje... dwa kwitną, dwa już mają pączki, trzy kolejne przycinałam, ostatni nie może się zdecydować. Żadnego nie wykończyłam :D
Wiosna nadchodzi, znów mam pęd do ogrodnictwa- także bądź czujna :)

Całe szczęście, że bolesność piersi przy miesiaczce to nie mój problem :D

na bolesność piersi przy miesiączce męski masaż jak najbardziej wskazany, szczególnie, że potem i macica sie rozkurczy;)) to zupełnie inny rodzaj bólu niż ten od pokarmu :)

Ale my pisałyśmy o stanie zapalnym spowodowanym nawałem pokarmu po urodzeniu dziecka... A nie o bólu przed okresem. To nieporównywalne.
I skąd pomysł o zawiść? Chociaż w sumie można pozazdrościć, żeś nie musiała tak cierpieć ;)

Inne tematy z forum

Czy feromony działają (84 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

Sex... (11 odpowiedzi)

Sex, wszedzie, na bilbordach, na plakatach, w mediach. Czy to znak naszych czasow, czy towar, a...

marynarz pozna panią (194 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...