Mąż mnie zdradził, co robić??

Znalazłam u męża wizytówkę pani z towarzystwa... Jesteśmy małżeństwem 4 miesiące!!
pomysłałam, że zza szyby wziął i nie wyrzucił. Ale!! Kiedyś jak wrócił później nie chciał się kochać i pachniał inaczej a w telefonie zobaczyłam że oglądał sobie dziwki!!!! Sprawdziłam nry z miejscowości gdzie bywa i okazało się że jeden z nich - władek k. (taki bydlak miał opis) to jedna z nich!!!!!!! Jestem w ciązy, co robić?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Mąż mnie zdradził, co robić??

Graszko , uwierzę jak sama tego doświadczę ... Czyli raczej nigdy... Który facet by ze mną wytrzymał ?? :)))) :D :D Ale dziękuję za dobre słowo :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ruda, ja Tobie i nie tylko Ci,z całego serca życzę, żeby nadszedł dzień, w którym uwierzysz...Ja nie wierzę w bezinteresowną przyjaźń, ale może i mnie kiedyś uda się w nią uwierzyć.
Uwierz, że są faceci uczciwi, kochający, odpowiedzialni.Tak samo jak kobiety.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hmmm , ja psów tak całkiem na facetach nie wieszam. Faceci potrafią być super kumplami. Ja po prostu nie wierzę już w instytucję małżeństwa , a i do związków podchodzę ostrożnie.. Ale zgodzę się z K.a. gdyby facet nie chciał zdradzic , to laska mogłaby stawać na rzesach , a nie doszłoby do zdrady. .jeśli facet chce zdradzić to zrobi to , jak nie z tą to z inną.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Perfidne potrafią być obie strony.Nie ma winy tylko po jednej stronie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj, wieszałam wczoraj z Rudą psy na facetach, ale dziś pomyślałam, że przecież sami tego nie robią i że baby też potrafią być wyrachowane, perfidne itp. Nic więcej.

czyli co teraz solidarność jajników i krucjata na mężczyzn?? baby sa podłe, więc czemu nagle chcecie się integrować - same sobie przeczycie, przecież , te, z którymi zdradzali mężowie, to też płeć żeńska .
Mikro babsztyl, o którym piszesz to zwykła sucz, ale winny rozpadu małżeństwa jest Twój były mąż, a nie ona.

Jejku skąd pomysł na wystawianie kłów? my tylko rozmawiamy, tu nie ma wojny, nikt na nikogo nie warczy. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po burzy.... My kobiety musimy żyć razem ze sobą w zgodzie, i nie ma co wystawiać kłów bo nigdy nie wiadomo kiedy będziemy sobie nawzajem potrzebne chociażby po to aby pogadać,wyżalić się lub poradzić.
To są bardzo ważne słowa, tak naprawdę, to nigdy niewiemy, kiedy będziemy w potrzebie i wtedy przydaję się ktoś, kto wesprze choćby dobrym słowem.
Mikronezjo, ten babsztyl o którym piszesz, jest bez sumienia...
Natomiast słuszne jest stwierdzenie " suka nie da, pies nie weźmie" Na cudzym nieszczęściu, swojego się nie zbuduję jak widzisz niektórym jest wszystko jedno.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Także, Drogie Panie i te będące po "przejściach" z mężczyznami i te nie będące - żadna z Nas nie ma z Nimi łatwo.

My kobiety musimy żyć razem ze sobą w zgodzie, i nie ma co wystawiać kłów bo nigdy nie wiadomo kiedy będziemy sobie nawzajem potrzebne chociażby po to ,aby pogadać,wyżalić się lub poradzić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczywiście, że to on mi przysięgał przed ołtarzem i to on zdradził mnie, ale ona też jest istotą rozumną i wiedząc, że ma żonę i dzieci, mogła wokół niego nie krążyć...

PO BURZY... dzięki za zrozumienie - ja też spotkałam się z babą jeden raz, ale niestety, uświadomienie jej, że jest rodzina, malutkie dzieci, nic nie dało, nie odpuściła...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do "Mikronezja"

Moje zdanie na temat powyższego jest takie,że kobiecie NIE WOLNO włazić w romans z facetem mającym żonę, kobietę...tym bardziej jeszcze jak wie,że mężczyzna jest zajęty.

Są pewne wartości, świętości i nie mają one nic wspólnego z tzw. "wolnym rynkiem" (facet może robić co chce).

Żonaty facet już dokonał wyboru. Przysięgał. Zawarł jakiś układ.
Owszem, może się z tego wyplątać, bo istnieje instytucja rozwodów. Ale najpierw to, a nie żarcie naraz z dwóch żłobów. To nieuczciwe.

Równie nieuczciwe jest romansowanie z facetem, o
którym wiesz, że jest z inną.

Moja babcia mówiła, że kobieta, która wchodzi w intymne relacje z
mężczyzną zajętym, jest wyliniałą suką.

Co innego gdy mężczyzna kłamie,że jest sam,nie ma żadnych zobowiązań,żony,dzieci itd.i tak kantuje tę nową zdobycz a ona nie zna go i wierzy w te jego brednie.

Sama osobiście kilka lat temu zostałam zdradzona,mój mężczyzna opowiadał tamtej,że jest sam od kilku lat. Wiem to wszystko bo spotkałam się z tamtą Panią i ona była zaskoczona bo myślała,że on na prawdę był sam tak kłamał,że nie sposób było mu nie uwierzyć - chodzący autentyk!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

tak. baba się z Tobą nie żeniła. on powinien pamiętać, że ma żonę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Winne są obie osoby, jeśli wiedzą, co robią. Najlepszy mam przykład własny - mój były zdradził mnie z babą, która wiedziała, że on ma rodzinę. Tylko on jest świnią?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

??? no działa jednakowo, płeć nie ma znaczenia, ale nie rozumiem Twojego toku myślenia. Uważasz, że winny zdrady jest nie zdradzający, a osoba, z którą to robi ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

k.a. to działa w obie strony. To znaczy i faceci zdradzą żony i żony mężów. Twoje porównanie do złodzieja i torebki o kant de można rozbić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

@ "Dokładnie, isztar, my tu na facetów narzekamy, a przecież nie zdradzaliby, gdyby nie mieli z kim." e tam gadanie... to znaczy, że jak mam odpiętą torebkę, to złodziej może w niej grzebać ? facet nie powinien zdradzić żony nawet jeśli potencjalna kochanka będzie na niego włazić, chyba umie zrzucić ją z kolan? no chyba, że nie umie... i w tym sedno.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

mysle...róznie to jest-
ja na tę kolezanke za bardzozła nie jestem
mój były był specyficznym draniem,kłamca i kombinatorem..wiec
podejrzewam ,ze sie dobrze zakręcił

szczerze---przyznajmy to przed soab i panie i panowie -czy nie było choc jednej
podbramkowej sytuacji???
kiedy ..moze nie doszłoby do zdrady fizycznej....a w myslach
az buzowało??ppp

z emocji zbudowani jestesmy
nie tłumacze nikogo
bo sa tez inne mechanizmy
w kazdym razie dopuszczam pewne okolicznosci łagodzace i wyjatkowe

mozliwosci wybaczenia
ale to wyjatki!

pamietam tez taka sytuacje

stałam na "wyskokowym" stoisku...sobota...facet kupuje tylko prezerwatywe...pachnacy ogolony...no wiecie---wyjsciowy
ja wiem,ze ma zone wysoko w ciąży
no wiec..po co mu ta guma?
jak to kupował to ewidentnie widac było,ze ----musi!
to sie czuło..takie zażenowanie i lekka nerwówke
zaden wstyd przy kupnie
bo takie zestawy plus alkohol to na takim stoisku w wolen dni,nocki --codziennosc
wiec pewniak---ze to nie o rzecz na ladzie chodziło...
dalej nie musze pisac

same wiecie,ze i nam czasem zawory ledwo trzymaja,trzymały swego czasu
a mezczyzna moze i tak samo ,moze i wiecej czasami

ja jestem w stanie to zrouzmiec----kiedy muss ....ale

zrób to tak ,zeby sie nigdy nie dowiedziała
i tak,zeby nie miała z tego powodu klopotów zdrowotnych
i nie z kolezanka,siostra,tesciowa itd...daleko od domu

wiecie w czym rzecz..
nie cierpie zdrady---to nie chodzi o sam seks
ale o brak bezpieczenstwa,utrate zaufania...przestajesz wiedziec i ufac---z kim masz do czynienia?
jakie on ma granice,czego sie spodziewac...czy to raz,czy wiele ?
czy skonczy
czy nie zdradzi w powazniejszych momentach..np w chorobie

no i kwestia nieprzenoszenia chorób
faceci nie zdja sobie sprawy,ze oni nosza a my chorujemy i choruja nasze dzieci w łonie
a potem --skad to sie wzieło?i nie musi to byc wcale wenerka,
to sa odmienne ,indywidualne szczepy--rozne tych samych żyjatek
te same ale u kogos innego zjadliwe ,,i poczasie robiace spustoszenie w róznych miejscach ,...takze w jamie ustnej

zdrada jest z róznych stron nie fair i niebezpieczna
rzadko kiedy otworzyła komus oczy..uleczyła:(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mikronezjo, są też kobiety, które myślą że facet po ślubie, lub gdy pojawi się dziecko, zmieni się i wydorośleje, a także nie będzie interesował się innymi kobitkami.

Dokładnie, isztar, my tu na facetów narzekamy, a przecież nie zdradzaliby, gdyby nie mieli z kim. Owszem, czasem kobieta jest nieświadoma, że jej mężczyzna ma rodzinę, ale nierzadko doskonale wie, w co się pakuje :/.

---mój pierwszy nie zyje juz niemal 15 lat
a ja dopiero pare miesiecy temu dowiedziałam sie-
dlaczego nasza córka miała miec na imie-- Ewa
i ja "tę " Ewe" pamietam...
i tez w ciazy.... byłam i pandzio na noc nie przyszedł....

moja kolezanka ,nie jego! tak miła ,ze az sama bym sie w niej zakochała
pp
----

facet niezdradliwy to jakis" nie z tej ziemi"

ale ...ale gdyby kobiety nie były chetne..

Oj, wiem...

Inne tematy z forum

Natur house- warto czy nie? (225 odpowiedzi)

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową...

Świece zapachowe Yankee (13 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...