Mąż mnie zdradził, co robić??

Znalazłam u męża wizytówkę pani z towarzystwa... Jesteśmy małżeństwem 4 miesiące!!
pomysłałam, że zza szyby wziął i nie wyrzucił. Ale!! Kiedyś jak wrócił później nie chciał się kochać i pachniał inaczej a w telefonie zobaczyłam że oglądał sobie dziwki!!!! Sprawdziłam nry z miejscowości gdzie bywa i okazało się że jeden z nich - władek k. (taki bydlak miał opis) to jedna z nich!!!!!!! Jestem w ciązy, co robić?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Mąż mnie zdradził, co robić??

Mikro , bo jak wierzyć w całość , skoro w jakimś elemencie tej życiowej układanki pojawiło się kłamstwo ? Mogło być więcej trefnych puzzli , tylko z wierzchu nie było widać skaz...I zaczynamy się zastanawiać , czy warto jeszcze kogoś obdarzać zaufaniem , bo już wiemy , że nie warto ufać na ślepo..Zaufanie owszem , powinno być , ale ograniczone i to idące w parze z włączonym rozsądkiem..Ale czasem trudno nawet zdobyć się na takie ograniczone zaufanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ruda, nic dodać, nic ująć - doskonale wiem, o czym piszesz :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Chyba właśnie najmocniej boli ta perfidia i stracone zaufanie.Osoba zdradzona traci pewność siebie i zastanawia się , czy cały związek od początku był klamstwem. A brak zaufania przekłada się później na inne znajomości. .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Meh.. Ja nie rozumiem po co te zdrady jak można stworzyć wielokąt.. A zdaniem księdza nie wart się w tej materii przejmować.. Coś mi się wydaje że nie tyle boli sam fakt tego że ktoś się z kimś innym przespał co fakt że tworzył perfidne oszustwo i mocno nadwrężył zaufanie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ilona owszem , to smutne. . Ale niestety prawdziwe :-(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie też się zdarzyło parę razy oszukać filtr;))

Oszustwo, nie zadziałał filtr powtarzania tej samej wypowiedzi ;P

I to razy dwa ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

I w taki to oto sposób zupełnie niezamierzenie zgłębiłam temat i tytułową tematykę .

Po co tam zaglądałam,tak trudno się sadyl domyślić? Po przypadkowym zerknięciu do nieoficjalnej poczty mojego kochanego,przejrzałam telefon i połączenia wychodzące,mniej więcej wiedziałam już po poczcie na jakie portale chadza, wystarczyło nr tel. wstukać w wyszukiwareczkę z cyklu sponsoring sex i bingooooooo, ale nie będę się rozpisywać bo sprawa świeża a po mnie to jeszcze tak całkowicie i wbrew pozorom nie spłynęło.

Po co tam zaglądałam,tak trudno się sadyl domyślić? Po przypadkowym zerknięciu do nieoficjalnej poczty mojego kochanego,przejrzałam telefon i połączenia wychodzące,mniej więcej wiedziałam już po poczcie na jakie portale chadza, wystarczyło nr tel. wstukać w wyszukiwareczkę z cyklu sponsoring sex i bingooooooo, ale nie będę się rozpisywać bo sprawa świeża a po mnie to jeszcze tak całkowicie i wbrew pozorom nie spłynęło.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zagląda czy nie zagląda ? Co to za różnica ? Tam jest tyle samo ogłoszeń kobiet jak i mężczyzn więc raczej słaby to argument ;)

Btw, mniej wiesz, dłużej żyjesz ;)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mikro, niestety są tacy mężczyźni. Ci mężczyźni czują się usprawiedliwieni, mówiąc: " przecież to ona mnie podrywała, prawie rozpieła mi rozporek" Oni Ranią kobiety z którymi tworzą związek, które uczciwie podchodzą do życia w związku, wychowywania dzieci, pilnują ogniska domowego, prawdziwie kochają i oczekują miłości i uczciwości od faceta.
Wierzę, że jest wiele uczciwych mężczyzn, to nieprawda, że większość facetów zdradza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

> wystarczy wejść na sex sponsoring i masz do wyboru,do koloru,dajki ,cichodajki i co tam chcesz,w aucie, pod autem

@Kobietaa:
Mimo, że jestem facetem, jakoś nigdy nie czułem potrzeby zaglądania do tego działu. Dzięki za skrócony opis. Może kiedyś się przyda ;)

Natomiast nurtuje mnie pytanie: po co Ty tam zaglądasz? ;>
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Aaa, i w związku z tym mają przyzwolenie na skorzystanie z tych sexi wdzięków, tak? Czy to znaczy, że nie mają rozumu i kierują się tylko samczym instynktem? :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wierzę, żeby zdradzajacych mężczyzn było tak dużo. Przedstawiacie ich w ciemnych kolorach.
Nawet jeżeli zdradzają, to jest to tylko ich wina? Jakie wartości moralne przedstawia się młodym kobietom ( i nie tylko) telewizja, strony internetowe, prasa?
Uroda, zgrabne pośladki, ubiór, zachowanie...przedstawia się jako priorytet w ocenie kobiety, nie mówiąc o artykułach typu: " poczuj pociągający wzrok mężczyzn na ulicy" czy " zadbaj o jędrne pośladki na lato" itd itp... Mężczyźni czują pewnego rodzaju przyzwolenie na to, by okazywać innym kobietom swoje zainteresowanie, składać nie moralne propozycje, bo wiele kobiet na takie zachowania sobie pozwala, bo przecież prawie wszedzie jest napisane, że trzeba być seksi co nie? :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

@ "a kbietki jestescie pewne czy jest jakis nieułamkowy odsetek mezczyzn niezdradzajacych?" isztar znam jednego takiego :) a być może nawet dwóch, ale za tego jednego głowę bym postawiła ;)

Pytanie: ile trzeba mieć w życiu partnerów aby się o tym przekonać?
Odpowiedź: Jednego lub dwóch

:)))))))))

Ruda89 facet nie zdradza sam z siebie ,w dzisiejszych czasach?W dobie wszechobecnych anonsów towarzyskich ,na tym portalu wystarczy wejść na sex sponsoring i masz do wyboru,do koloru,dajki ,cichodajki i co tam chcesz,w aucie, pod autem .Najlepsze są anonse panów,przykładnych mężów i ojców co chcą loda od tzw. nieprofesjonalistki , bo to niby nie prostytutka czy jak?albo ogłoszenie umówię się z galerianką teraz,riviera. Oczywiście to wszystko w godzinach pracy co by żona się nie domyśliła a weekend można powidzieć,że się idzie na trening,pograc czy pobiegać.Jak dla mnie nie należy za to winić tylko i wyłącznie anonsów,myślę ,że to wszystko kwestia człowieka i jego podejścia do życia i nie każdy facet zdradza.Ja myślałam,że mnie nigdy to nie spotka atrakcyjna,nigdy nie bolała mnie głowa i z tych bardziej temperamentnych ale co się okazało ?Facet korzystał z usług jeszcze za nim mnie poznał i jak się okazało nie przestał.Jedno wiem na pewno jak raz zdradził i to nie przypadkowo jak ktoś napisał na imprezie tylko z wyrachowania zrobi to ponownie,nie wiem może to rodzaj uzależnienia ale na szczęście to już nie mój problem. Co ci mogę doradzić wiem,że to trudne ale takie życie ,emocje do kieszeni i może rozmowa z dobrym adwokatem żeby wiedzieć na czym stoisz,nie wiem jaka jest twoja sytuacja.
p.s. nie licz ,że się sam przyzna będzie szedł w zaparte nawet jak będziesz miała dowody w ręku,powie ,że to kolegi a ty będziesz żyła w ułudzie i z rogami na głowie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziwnie ;D Nie pasuje do reszty ;D

Inne tematy z forum

Jaki żel intymny polecicie? (73 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

Tabletki na odchudzanie? (190 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

Hiszpańska mucha (30 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...