Mąż mnie zdradził, co robić??

Znalazłam u męża wizytówkę pani z towarzystwa... Jesteśmy małżeństwem 4 miesiące!!
pomysłałam, że zza szyby wziął i nie wyrzucił. Ale!! Kiedyś jak wrócił później nie chciał się kochać i pachniał inaczej a w telefonie zobaczyłam że oglądał sobie dziwki!!!! Sprawdziłam nry z miejscowości gdzie bywa i okazało się że jeden z nich - władek k. (taki bydlak miał opis) to jedna z nich!!!!!!! Jestem w ciązy, co robić?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Mąż mnie zdradził, co robić??

zdradzona, czy Twój partner składał jakieś wyjaśnienia, rozmawialiście o tym? Chodzi mi o to, że posądzanie kogoś o zdradę, to bardzo poważne oskarżenie.
U kobiety w ciąży, odczuwanie zapachu może się nieco zmienić, zmysł powonienia staje się bardziej wyrazisty. Kiedy ja byłam w tym stanie, śmiałam się, że mogę konkurować z psem myśliwskim, gdyż czułam zapachy, których nikt inny nie czuł:)))
Czasami są też skoki nastrojów, bywa że ciężarna okresowo jest mniej zrównoważona, bardzo wrażliwa a czasem bardzo spokojna.
Porozmawiajcie, mam nadzieję, że to tylko Twoje przypuszczenia. Jeżeli jednak to prawda, to zastosuj radę pod swoim pierwszym wpisem:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Będąc w takim stanie, przede wszystkim nie denerwuj się, bo przecież chodzi o zdrowie dziecka!

O nerwicę u dzieci nie trudno!

Mam nadzieje, że wszystko się wyjaśni! Może nie jest tak jak myślisz. Może jest to jakiś zbieg okoliczności?

Ja też mam czasem wizytówki z agencji. W moim mieście w ścisłym Centrum nie ma możliwości by taak nie znalazła się za wycieraczką Czy uszczelką szyby!

Takie rzeczy się zdarzają.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

szybko go zostaw bo juz lepiej nie będzie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

kopnij gnoja w zad. Szkoda życia. Skoro ledwo po śubie robi takie akcje to robił będzie.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (73 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (88 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...

Hej dziewczyny szukam pomocy (5 odpowiedzi)

Mój przyjaciel domu szuka kobiety do współpracy Trójmiasto i okolice.Wklejam tu jego ogłoszenie....