Mazury na majówkę - gdzie z dzieckiem ?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Znacie jakieś fajne miejsce na nocleg z dzieckiem. ? Chodzi mi też o to aby nie był to kosmos finansowy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mazury na majówkę - gdzie z dzieckiem ?

siemiany - jest tam lasek na spacery, wielkie jezioro z plażami wydzielonymi dla dzieci, bary - pozostaje tylko dopoczywać, a ceny to ok 200-300 za nocleg za domek, ale jest pełno domków, pokoi, prywatnych kwater wiec trzeba poprostu poszukać

Hotel Gołębiewski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

podrzucam może ktoś jeszcze może coś polecić

Poszukaj może czegoś w miejscowości Wilkasy koło Giżycka.
http://wilkasy.info.pl/
Np. Pttk, ośrodek Silnowa, lub AZS. Nie znam cen, ale to bardzo przyjemna miejscowość. Szeroka plaża z piaskiem i zabawkami dla dzieci. Wypożyczalnie wszelkiego sprzętu w okolicy, koniki itp. Nowo otwarty park wodny ze zjeżdżalnią i saunami - w razie niepogody. Dla rodziców kręgielnia i ścianka. Kilka knajpek w okolicy, niedaleko różne atrakcje, jak safari z dzikimi zwierzętami w okolicy Mikołajek. Rezerwat konika polskiego w Kadzidłowie, no i bunkry (Kętrzyn i Mamerki) ale to raczej dla tatusia ;)

GALINDIA, w mikołajkach to lepiej prywatne kwatery poszukaj bo hotel gołębiewski to taka lipa jak dla mnie... na basen mozesz isc nawet jak bedziesz mieszkac gdzies indziej..tak samo konie. KAdzidłowo jest fajne dla dzieci bo tam jest park zwierząt sarenki, koziłki, orzełki chyba skunsy zakupilize 3 lata temu wilki i inne dzikie zwięrzęta. jeśli chodzi o sarenki koziołki to można spokojnie dziecko posadzić i zdjęcie zrobic :). mikołajki, ruciane, giżycko to masz statki pasażerskie :D.wybierz najpierw co chcesz zobaczyc a potem obierz miesce zebys wszedzie blisko miała :D

Jeśli jesteś zainteresowana to proponuje Ci firmę Lagos Travel. Pracuje tam miła i sympatyczna konsultantka, która posiada odpowiednie kwalifikacje. Kontakt z nią to : karolina.strzelecka@lagostravel.pl.

Polecam Hotel Jabłoń koło Pisza.

ja polecam http://rydzewo.eu/

Jak z maluszkiem to polecam Kruklanki nad Gołdopiwem. Są na uboczu szlaku żeglarskiego, więc o wiele czyściej i spokojniej niż w innych częściach Mazur. Jako że długi weekend to początek sezonu to w takich Mikołajkach czy Wilkasach musisz liczyć się z imprezującymi żeglarzami na kejach, w Kruklankach jest bardziej kameralnie. Z dodatkowych atrakcji- wypożyczalnia sprzętu wodnego i rowerów, w obrębie 5 km dwie stadniny koni, kilka km dalej wioska indiańska. A ceny przystępne - jeśli bez wyżywienia to od 40zł/doba mniej więcej.

zalesie mazury, byliśmy na wakacjach w zeszłym roku. super zorganizowany wyjazd dla rodzin z dziećmi!

Pojedz tam gdzie jest ładna miejscowosc no i komfortowy wypoczynek - uwierz, dzieci mimo ze potrafia przetrwac wszystko, nocą musza mieć dobre warunki do snu. My z mezem w tym roku wybieram sie do Hotelu Elbląg, bylismy tamm na wakacje i bawilismy sie swietnie. Niedaleko pole golfowe, morze, Starówka piękna, atrakcje w Hotelu z myślą o najmłodszych. Polecam.

Oprócz standardowego wypoczynku proponowałbym także zainteresować się może małym żeglowaniem po jeziorze. Dla dziecka to świetna i niecodzienna atrakcja! Osobiście polecam czarter w Korsarzu nad Jeziorem Ryńskim. Bardzo dobre ceny a i łodzie zawsze czyste i zadbane :)

Biała Piska dwór Kaliszki niedaleko Gizycka

http://szuwarki.pl/
Malutka wioska
20 km od Giżycka
14 od Kruklanek
ok 15 od Węgorzewa
Cisza spokój , blisko lasy , fajna baza wypadowa do zwiedzania ( jak masz samochód) dostęp do własnej linii brzegowej , jest miejsce do zabaw dla dzieci , łódeczka , kajak , nawet ze zwierzętami przyjmuja . Masz do wyboru dwa domki bezpośrednio nad jeziorem ,mieszkanie ( apartament ) 3 pokojowe , lub oddzielne pokoje :) sprawdzone miejsce :)

Zobacz sobie Hotel na Zamku w Rynie. Bardzo ładne wnętrza, pyszne jedzenie :) Dziecku na pewno sie spodoba bo nasze pociechy były zachwycone ze mogą spać w zamku przez pare dni :D

Fajnym przeżyciem dla dziecka bedzie noc w Hotelu na Zamku w Rynie, poczuje sie jak mała ksieżniczka/ksiaże, moje dzieci były zachwycone :D w dodatku mają spa, basen :) Super miejsce na wyjazd bo nawet jak nie bedzie pogody to na pewno nie bedziecie sie nudzic :D

My zarówno na majówkę jak i na wakacje jeździmy do hotelu Zalesie Mazury. Zerknij sobie - naprawdę świetne miejsce. Pod względem atrakcji, udogodnień, obsługi i warunków ciężko o lepszy obiekt w tym regionie. Obsługa chętna do pomocy - nie robili problemu z dostawieniem łóżek i pomogli nam z bagażami, za co duży plus.

Zalesie Mazury to jest jakiś kosmos... Cena z kosmosu a jak zobaczyłam 6 posiłków i złobek w hotelu to się załamałam, chyba nie po to jedzie się na jezioro żeby siedzieć cały czas w hotelu a dziecko oddać do hotelowego żłobka? Animacje rozumiem ale to jest już przeginka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mów za siebie :) Mi tam taki złobek uratował kilka razy wyjazd
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tobie może i tak, ciekawe czy dziecku też.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mazury są pieknym miejscem na spędzenie czasu z rodziną. Można też wybrać się na małe wycieczki czy to po jeziorze, a w zasadzie jeziorach jak Kisajło chociażby czy wybrać się jeszcze dalej np. na wycieczkę statkiem po trawie Kanałem Elbląskim https://www.zegluga.com.pl/oferta/statkiem-po-trawie-buczyniec-elblag/

Inne tematy z forum

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...