Mebelki z IKEA

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Co sądzicie o mebelkach dla dzieci z IKEA?

Zastanawiam się nad kupnem łóżeczka SNIGLAR 99zł, drewniane, okrągłe szczebelki, materac można ułożyć na 2 poziomach:)

Czy któraś z Was może powiedzieć coś na temat pościeli do łóżeczka z Ikei? Mają spory wybór a ceny konkurencyjne.

Myślałam o łóżeczku Drewex, ale są droższe, a dużej różnicy chyba nie ma?

Będę wdzięczna za Wasze opinie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mebelki z IKEA

ja mam to najtańsze łóżeczko z ikei i jak dla mnie niczym się nie różni od innych. Z tymże nie ma wyciąganych szczebelków, ale dla mnie to akurat nie problem.

A czy te wyjmowane szczebelki są w ogóle potrzebne?

wyjmowane szczebelki musza byc w łóżeczku !!
gdy dziecko zaczyna wyłazić górą to trzeba szczebelki wyjąć by wylazilo dołem i nie poobijało sobie głowy i innych czesci ciała wypadając górą

ja nie mam wyjmowanych...jak mi Miśka spróbuje wyleźć górą to pójdzie spać do "dorosłego" łóżka po prostu

mebelki z Ikei dla dzieci jak dla mnie sa super...cenowo przystępne, fajne wzornictwo
ja mam Hensvika akurat i Krittera
łóżeczka nie mam więc się nie wypowiem ale one chyba mają tylko 2 stopniową regulację a nie 3 stopniową jak inne

pytasz o pościel czy wypełnienie??
o wypełnieniu nic nie powiem ale pościel kupuję, fajna mięciutka bawełna, super kolorki, cena o niebo przystępniejsza niż Drewexy i Feretti a jakościowo wcale znacznie nie odbiegają wg mnie
kupuję też prześcieradełka i kocyki

w ogóle Ikea ma wg mnie bardzo fajne produkty dla dzieci

Upatrzyłam łóżeczko Klupś, bo rzeczywiście w Ikea niestety nie ma wyjmowanych szczebelek i nie ma 3 stopniowej regulacji:( Ale nad pościelą rzeczywiście się zastanowię;)
Nie wiem czy wybrać materac z Ikea czy też kupić jakiś z atestem pianka-kokos-gryka?

cena pościeli chyba niewiele się różni od tej z drewexu :) mam i tą i tą i za ikeę zapłaciłam 45zł (taka bawełna z satynką-super miła) a za drewexu 55zł. Tylko ta posciel z ikei niewymiarowa jest :/

chcesz to podeślę Ci linka do sprzedawcy z allegro-wyrko z klupsia z szufladą i materacem i przesyłką za 277zł, taniej chyba nigdzie nie ma :)

no to ja ślepa jestem jakaś...bo ta z Drewexu co mi się podobała kosztowała 99 zeta :(

a to moze Wiperku są różne ceny? Bo ja tylko jedną byłam zainteresowana-kupiłam tą z kolekcji Duck :) śliczna kaczuszka i ona właśnie byla za 55zeta-tzn poduszka i kolderka.

Okruszku czy mogę prosic linka do tego sprzedawcy. Moj mail:
bagieneczka@tlen.pl

to już tu zamieszczę, może komuś się przyda :)

http://www.allegro.pl/item1027672784_klups_lozeczko_radek_ii_sosna_szuflada_materac.html

tzn KOMUŚ oprócz Moniki :)

aaa widzisz...to stara kolekcja więc może ma niższe ceny...ja mam z tek kolekcji akurat rożek...kupowany jeszcze dla MIśki

ja mam łóżeczko drewexa ale nie mamy wyjmowancyh szczebelek tylko opuszczany boczek...
co do mebelków z ikei mamy biurko, komodę i stolik. oprócz stolika reszta się trzyma super. ze stolika "farba" odeszła w jakże dziwny dla mnie sposób razem z zamknięciem od chusteczek, razem z tym klejem

Inne tematy z forum

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

Czy ktoś korzystał z pomocy psychoterapeuty? (63 odpowiedzi)

Czy ktoś korzystał z takiej pomocy i może polecić? Ja próbowałam dwa razy, u dwóch różnych osób,...

Pomysł na prezent dla 60latki (164 odpowiedzi)

podsuńcie pomysły na prezent dla 60latki, z okazji okraglych urodzin,bliska ciotka najchętniej...