Meble kuchenne,gdzie zamowic ladne i nie drogie!

Pragne zmienic kuchnie w moim mieszkanku.Jestesmy mlodym malzenstwem .Prosze o rade gdzie zamowic,zalezy mi aby byly ladnie wykonane. Nie stac nas na drogie meble.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Meble kuchenne,gdzie zamowic ladne i nie drogie!

Mam zaklad stolarki ,wykonuje meble pod zabudowe,kuchnie ,szafy.Moj zaklad omija posrednikow w zamawianiu frontow meblowych,sami je wykonujemy.Dlatego nasze meble sa tansze.Wykonuje rowniez wizualizacje komputerowa mebli kuchennych. Prosze o kontakt mailowy meblenazamowienie5@tlen.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moge polecic firme ktora wykonala mi zabudowe mebli kuchennych. Marzylam o ladnej ,nie drogiej kuchni.Dzieki poleceniu znajomych dostalam namiar na te firme.Co najwazniejsze ten facet ma niesamowity gust,umie super doradzic.Z poczatku mielismy swoje plany,ale po rozmowie z tym panem nasze plany ulegly zmianie.Jesli ktos szuka super fachowca to ze szczerego serca polecam.Ja juz mam swoja wymarzona kuchnie i jestem szczesliwa. Zycze Wam wszystkim powodzenia.Nie podam tel do tego pana bo nie mam upowaznienia,ale adres mailowy
meblodar1@tlen.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam firmę KAMA-MEBLE KUCHENNE .Panowie z tej firmy naprawdę znają się na swojej pracy- solidnie i rzeczowo podchodzą do tematu. Byłem rozczarowany, po wizytach w kilku innych firmach podejściem do klienta i cenami z kosmosu. Namiar na nich znalazłem w internecie (www.kuchniekama.pl) podjechałem do Straszyna myśląc, że pewnie będzie tak samo jak w poprzednich firmach, a tu niespodzianka. Gość wie co do niego mówię, jest sympatyczny nie nachalny. Widać, że wie co mówi i że pracuje w tej branży stosunkowo długo. Przedstawiłem mu swoje założenia, obejrzałem próbki, parę zdjęć i projektów i postanowiłem, że umówię się na pomiar. Przyjechał punktualnie, zmierzył pomieszczenie, zrobił kilka zdjęć i umówiliśmy się za kilka dni na prezentację. Na spotkaniu przedstawił mi projekt kuchni w 3 różnych wersjach. Wytłumaczył jak mogłaby wyglądać moja kuchnia, dobrał optymalnie wyposażenie i sprzęt. Dobry materiał i cena, fajny projekt i obsługa, więc zaryzykowałem i zamówiłem. Trzy tygodnie później przyjechała
moja kuchnia, tak jak się umawialiśmy. Panowie wnieśli meble i sprzęt i rozpoczęli montaż. Na drugi dzień kuchnia była gotowa.Szybko, sprawnie i terminowo. Polecam każdemu, kto chce mieć ładną kuchnie w dobrej cenie i profesjonalną obsługą na każdy etapie realizacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam.
Jeżeli byli by Państwo zainteresowani odnową mebli, tzn. wymiana drzwiczek na nowe ( lakierowane lub fornir).
Tanim kosztem można zmienić kuchnię na nowoczesną.
Polecam . Mąż wykonuje takie usługi.
Jest też możliwość wykonania całej kuchni.
Podam emaila - ankalas@wp.pl

Gorąco polecam firme Anawa,studio w Gdyni. Ładne meble, wykonane w miarę szybko, bezproblemowo..no i ceny przystępne.
adres stronki internetowej: www.anawa.pl
Pozdrawiam!!

a co znaczy przystępne ceny, możesz podać metraż zabudowy wraz z ceną?
pozdrawiam

ceny przystępne, tzn. nie jakieś wywindowane za 25-30 tys. jak się gdzie niegdzie dowiadywałam, ale o wiele, wiele niższe-na moją kieszeń. Chociaż rzeczywiście, dla każdego "ceny przystępne", to inne ceny :), więc najlepiej pochodzić i porównać koszta w kilku studiach. pozdrawiam :)

Kick the tires and light the fires, problem officially solevd!

Hejka. Ja właśnie sobie zmieniłem kuchnię na nową. Polecam gostka który robi i projekt i kosztorys i doradzi co jak żeby było tanio, bo wiadomo jak jest. Pytałem czy mogę podać jego telefon i się zgodził więc podaję. Piotr- 503-053-963 Pozdrawiam Wiktor

I am ttoally wowed and prepared to take the next step now.

Jeśli są Państwo nadal zainteresowani wykonaniem mebli, proszę o kontakt pod numerem 063 2420836 wew.34 lub mailowo efekt@efekt.konin.pl

Thanks for your thoguhts. It's helped me a lot.

na pewno~~ nie polecam firmy LAZUR-BIS z Gdańska ~~cena co do usługi zbyt wysoka meble wizualnie ładnie wyglądają ale jest pełno niedoróbek. Kuchnia zamontowana w maju 2008 a do tej pory nie mogę się doprosić poprawienia usterek, gdyż właściciel powołuje się na protokół odbioru , że podpisałam wiec jest wszystko ok! Właściciel nieodpowiedzialny i nie kulturalny odkłada słuchawkę podczas rozmowy telefonicznej i wychodzi z domu jak przywiezie źle docięty cokół porażka!
~~Poszukuje dobrego rzeczoznawce do mebli~~, gdyż nie odpuszczę im, nie narzekam na cenę ale na jakość i podejście do klienta "kuchnia zrobiona wiec mam cie gdzieś" partacze!!!

polecam Strefę Wnętrz- Gdańsk
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a może troszkę wymyślasz? Tyle wad usterek i niedoróbek i nie widziałeś tego przy podpisywaniu?
O co ci gościu chodzi.
A za oszczerstwa pod adresem firmy mogą ci sprawe założyć. Namierzyć cię nie będzie trudno.
Takim jak ty się wydaje że stolarnie to osły maja.

Rzeczoznawcy nie znam ale na dobrego psychiatrę znajdziesz namiary w necie.

potwierdzam mam dokładnie ten sam problem co koleżanka czekam pół roku na poprawki

Jeżeli chodzi o dobrze wykonane i niedrogie meble to proponuje firmę AREDO z Gdańsk-Ujeścisko - specjaliści w swoim fachu, na stronie www posiadają obszerną galerie swoich realizacji i przykładowych projektów.

Ja za to chętnie polecę firmę Kama Design z Warszawy. Ich atuty to przede wszystkim profesjonalne projektowanie i aranżacja wnętrz. Ale to nie wszystko. Wykonają dla Ciebie nie tylko projekt, ale także wszystkie prace wykończeniowe. Za ich pośrednictwem będziesz mógł wykonać za jednym zamachem nowe podłogi, drzwi a także schody oraz balustrady. Wykonają dla Ciebie także meble na zamówienie oraz oświetlenie.
Firma jest solidna i terminowa. Poza tym nie ma problemów z obustronnymi uzgodnieniami na wszystkich etapach projektowania mebli czy wnętrza. Gorąco polecam.
Zadowolona klientka Kama Design!

Witam.
Wykonamy każde zlenie.
STALMEB-Przemysław Kamiński
83-031 Łęgowo
Ul: Rzeczna 46
Nip: 584-25-88-114
Regon: 220975524

http://www.stalmeb.pl
e-mail: biuro@stalmeb.pl
Telefon:
793-613-213
505-167-273

ja zmówiłam meble kuchenne u pana Piotra z rynku na elbląskiej. Mam kuchnię taką jak sobie wymarzyłam i wcale nie było drogo. Na meble i monaż czekałam tylko dwa tygodnie. Polecam
ich strona: http://www.meblolux.gdansk.pl

polecam Studio Maratni

http://www.maranti.pl

Witam serdecznie. Jesteśmy firmą z Pruszcza Gdańskiego. Meble to nasza specjalność od ponad czterdziestu lat. Pracujemy indywidualnie z każdym klientem, dlatego meble, które tworzymy są niepowtarzalne, wyjątkowe, dostosowane do potrzeb i wymogów naszych klientów. Stosujemy wszelkie materiały, jakie są dostępne na rynku meblarskim. Urządzamy kuchnie wraz z aneksami jadalnymi, schody, drzwi wewnętrzne, sypialnie, salony, pokoje dla dzieci, łazienki, garderoby, biura. Stale współpracujemy z architektem, co pozwala na przygotowanie nawet kompleksowego projektu za niewielkie koszty. Zapraszamy na stronę http://www.jupitermeble.pl http://www.ip-design.pl
501 743 437

Ja osobiście polecam Salon Firmowy Świat Kuchni w Gdańsku.
Salon znajduje się przy ulicy Kartuskiej 426.
Zakupiłem u nich kuchnie, generalnie wyszło niedrogo i naprawdę ładnie.
Ich strona to swiatkuchni.net
Pozdrawiam Tadeusz.

ja polecę Meblenet.pl duży wybór, robią też na zamówienie

Ja polecam "Galerię Indeco"- nie mylić z Indeco. Tam poza zabudowami i drzwiami przesuwnymi, maja jeszcze łazienki i właśnie kuchnie. Meble są na wymiar, ale maja też linię modułowych. Ceny są różne, ale przystępne w zależności od projektu i materiałów. Projekty też ciekawe. Mieszczą się w Galerii Oliwa na I pietrze nad Leroy Merlin, można też pooglądać na żywo, bo mają tam swój salon. http://www.galeriaindeco.pl

Ja mogę podzielić się co najwyżej mebelkami dla dzieci np tutaj: http://www.meblik.pl/kolekcje/24/kolekcje-disneya/ albo meblami do firmy np. tutaj: http://www.arteam.pl/lady-recepcyjne moze komus sie linki przydadza :)

Aktualnie jest fajna promocja na meble kuchenne w sklepie http://www.twojemeble.pl/ Można je kupić 25% taniej, także jest to fajna promocja. Nie widziałam, żeby gdziekolwiek indziej była aż taka.

meble ladne klasyczne

Mamy Ikeę w Gdańsku tam są najfajniejsze meble na świecie

Witam

Z uwaga przeczytalam to forum i bylo kilka pomocnych wpisow. Rowniez szukam mebli kuchennych czy ktos moze polecic firme z ktorej uslug korzystal. Moze to troche oklepane ale firmom dziekuje.

Z gory dziekuje wszystkim za pomoc :)

monika

Jeżeli masz już pomysł na swoją kuchnię odwiedz salon BRW na pewno cenowo będziesz mile zaskoczona, a i meble mają ładne. Jedyną uwaga jaką mogę mieć to brak doradztwa sprzedawcy musisz punkt po punkcie powiedzieć jak ma wyglądać kuchnia.

Pozdrawiam

Agnieszka

Znam świetną firmę meblową, która jest producentem więc mają naprawde niskie ceny. Naprawde warto się zapoznać z ofertą. Podaję stronkę internetową : http://www.ms-ster.pl A w razie pytań pisz:
patrycja.majsterserwis.gmail.com ;)
Odpowiem na każde pytanie ;)

Pozdrawiam

A ja proponuję wybrać się do Rumi. Zrobiłem meble w Art.Studio i jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni. Salon producenta może nie jest duży ale naprawdę sporo rozwiązań do mebli można na miejscu zobaczyć. Pełna profeska, Podsyłam linka: http://www.artstudio-rumia.pl Jeśli chodzi o meble z sieciówek jak przytoczone na tym forum BRW to przerobiłem takie również. Są to niestety meble góra na 2-3 lata jakością porównywalne do tapety i to też nie najlepszego gatunku. Jak komuś nie przeszkadza to ok. ale nie można ich w ogóle porównywać z dobrze wykonanymi meblami na wymiar.
Pozdrawiam.

Zaczęłabym najpierw od dobrego projektu kuchni http://e-umeblowani.pl/2013/05/projekty-kuchni/ a potem szukała wykonawcy kuchni

Ja Polecam Świat Kuchni zamówiłem cena dobra obsługo pomoże we wszystkim ja jestem w tym laikiem dlatego byli mi przydatni. Cena jak sprawdzałem to byli jednym z dwóch salonów co brałem pod uwagę. Montaż sprawny. Oni są na Kartuskiej w Gdańsku niedaleko Auchan dokładnie nie pamiętam numeru.

Ja właśnie też się rozglądam za jakimiś meblami do kuchni - na wymiar, ale tego jest tu tyle w Gdańsku, że dżizas, co najmniej parę godzin mi zejdzie zanim popiszę do wszystkich maile z pytaniami

To chyba dobrze, że jest wybór, prawda?:)
Pamiętam jak mama mi kiedyś opowiadała, że w sklepach nie było nic a jak meble rzucili to brało się cokolwiek byle było, tak, że nadmiar w wyborze mi nie przeszkadza hi hi.
Z adresów firm, które robią meble na wymiar to mogę podsunąć też http://www.czajameble.pl/ (Zakład stolarski pana Mirka , w Sierakowicach)

Inne tematy z forum

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (139 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...

Wyposażenie restauracji (66 odpowiedzi)

Przymierzamy się do otwarcia nowego lokalu - restauracji. Lokal już jest, zaplecze kuchenne ok...

Stół + krzesła - gdzie najtaniej? (55 odpowiedzi)

Gdzie najtaniej kupię zestaw stół +6 krzeseł,może któraś z was wie coś na temat?