Re: Meble kuchenne,gdzie zamowic ladne i nie drogie!
Polecam firmę KAMA-MEBLE KUCHENNE .Panowie z tej firmy naprawdę znają się na swojej pracy- solidnie i rzeczowo podchodzą do tematu. Byłem rozczarowany, po wizytach w kilku innych firmach podejściem do klienta i cenami z kosmosu. Namiar na nich znalazłem w internecie (www.kuchniekama.pl) podjechałem do Straszyna myśląc, że pewnie będzie tak samo jak w poprzednich firmach, a tu niespodzianka. Gość wie co do niego mówię, jest sympatyczny nie nachalny. Widać, że wie co mówi i że pracuje w tej branży stosunkowo długo. Przedstawiłem mu swoje założenia, obejrzałem próbki, parę zdjęć i projektów i postanowiłem, że umówię się na pomiar. Przyjechał punktualnie, zmierzył pomieszczenie, zrobił kilka zdjęć i umówiliśmy się za kilka dni na prezentację. Na spotkaniu przedstawił mi projekt kuchni w 3 różnych wersjach. Wytłumaczył jak mogłaby wyglądać moja kuchnia, dobrał optymalnie wyposażenie i sprzęt. Dobry materiał i cena, fajny projekt i obsługa, więc zaryzykowałem i zamówiłem. Trzy tygodnie później przyjechała
moja kuchnia, tak jak się umawialiśmy. Panowie wnieśli meble i sprzęt i rozpoczęli montaż. Na drugi dzień kuchnia była gotowa.Szybko, sprawnie i terminowo. Polecam każdemu, kto chce mieć ładną kuchnie w dobrej cenie i profesjonalną obsługą na każdy etapie realizacji.
1
2