Meble

Witam, czy może ktoś kojarzy salon meblowy mieszczący sie w Gdańsku, przy ul Obrońców wybrzeża 25 lub 25 w pasażu Horyzont (nie chodzi mi o BRW)....kiedyś widziałem tam lakierowane meble, ale nie pamiętam nazwy....zna może ktoś nazwę firmy lub jakąś ich stronę internetową?

Dzięki za info i pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Meble

Znalazłem, to firma Qualitum...jednak przeczytałem kilka niepochlebnych opinii o tej firmie......ktoś może z Was zamawiał u nich meble i jest zadowolony, czy może stanowczo odradza z nimi współpracę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobra firma z tamtych okolic -ALLma. Tylko długie terminy jak to w przypadku mebli na zamówienie.

Tak ją zamówiłem jak dla mnie najlepsza firma w Trójmieście meble kupowałem do całego domu ,jakość wysoka mam 9 lat moji znajomi byli również zachwyceni polecam ten zakład ,dużo konkurencji robi meble w garażach być może jakość w ich oczy kole
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie polecam!!! Mam meble z firmy Qualitum od 2 lat. Farba zaczyna pękać, są nie dopasowane. Już nie wspomnę o walce z wykonawcą, aby wogole meble zechcieli przywieźć. Oszukali nas, kłamali do upadłego. Ludzie - syn katolik i ojciec Kazimierz to ludzie będzie skrupułów. Liczy się dla nich jedynie kasa i podpisana umowa.
Zobaczcie w Internecie ile osób nabrało się na ich sztuczki. Nie do wiary, że w dzisiejszych czasach takie firmy jeszcze istanieją, ale spokojnie... niebawem karma wróci ;)

Qualitum blok Obr.wybrzeża 23 polecam najlepsza firma w trójmieście firma robiąca meble na wymiar mam meble 5 lat zarówno w domu jak i w pensjonacie wyglądają jak nowe jakość Nolte ,no i nie robią mebli w garażach czy domach klientów super nowoczesny zakład i wspaniali projektanci jestem bardzo zadowolony Krzysztof
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tej firmie bardzo dużo brakuje do profesjonalizmu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie nie polecam. Firma nierzetelna.Brak profesjonalizmu. Pan Karol potrafi zabiegac o klienta a potem ....nie ma kontaktu ani z właścicielką ani z p.Karolem.
Umowę należy dokładnie przeczytac przed podpisaniem.

ostrzegam
Jeśli nie chcecie mieć problemów to omijajcie szerokim łukiem
Krętacze i oszuści.
Zwodzą i zmieniają zdanie jak kapryśne dziecko.
Do puki nie dasz zaliczki jest wszystko pięknie. Potem zaczyna sie brak kontaktu, urodziny dziecka ( z tymi urodzinami dziecka zastanawiam się czy to wybieg bo już przeczytałem gdzieś na forum taki wpis)

Mebli zawsze można poszukać przez internet, próbowałeś tak? Takie zakupy będą na pewno bardzo wygodne, no i korzystne ;) Tu fajnie powinny sprawdzić się propozycje od firmy https://www.ergoexpert.pl/biuro/stoly-biurowe takie jak np. stoły biurowe. Ja zabieram się za urządzanie swojego biura i chce postawić na już coś lepszego, ergonomicznego.

Również polecam zakupy przez internet. Mój ostatni zakup to meblościanka - nie było żadnych problemów z realizacją i dostawą zamówienia. Wyglądała tak jak na zdjęciach. Polecam zajrzeć tutaj: https://www.mirjan24.pl/26-mebloscianki

Szukam łózka piętrowego dla dzieci na zamówienie. Kojarzycie gdzie zrobią?

Inne tematy z forum

Armatura łazienkowa - jaką wybrać? (45 odpowiedzi)

Witam, jestem w trakcie remontu i obecnie zastanawiam się jakiej firmy armaturę łazienkową...

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...