Re: meblodar, czerniawski meble
~Marcin i Ewelina Gdańsk
(12 lat temu)
Witam serdecznie,
jesteśmy kolejnymi zadowolonymi klientami Pana Bartosza. Kuchnia którą nam zaprojektował Pan Czerniawski wymagała od niego wiele cierpliwości - której nota bene napewno mu nie brak :) - mielismy z żoną wiele pomysłów i koncepcji. zdarzyło nam się co chwilę coś zmieniać i wymyślać - Pan Bartosz świetnie przy tym wszystkim nam akompaniował i oceniał nasze pomysły wskazując zalety i wady pewnych rozwiązań. Efekt końcowy dla nas to kuchnia o której marzyliśmy, dokładnie taka jaką miała być, funkcjonalna, zgrabna, przemyślana i przede wszystkim ładna. Co prawda planujemy jeszcze delikatną modyfikację (pewne drobiazgi wymagają przećwiczenia i zechcieliśmy coś odrobinkę zmienić ), lecz kuchnia którą nam zbudował Pan Bartosz to produkt którego oczekiwaliśmy - 100% zadowolenia.
Chciałem wskazać również na profesjonalizm Pana Bartosza - uważam osobiście że człowiek ten się realizuje w tym co robi. Sprawia wrażenie osoby która do każdego projektu wkłada serce, i nie kieruje się tylko chęcią zarobku. Zadowolenie klienta przedkłada ponad to - jest to moje osobiste wrażenie. Człowiek w pełni zasługuje na miano solidnej firmy. Jako facet mogę dodać jeszcze parę innych rzeczy które zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie, być może to detale, jednak uważam to za wyraz profesjonalizmy. Pan Bartosz pracuje na bardzo wysokiej jakości sprzęcie - zarówno narzędzia jak i akcesoria którymi pracuje to sprzęt z górnej półki. Widać przez to, że człowiek ten nie bierze pod uwagę półśrodków i rozwiązań mogących obniżyć poziom produktu który oferuje, a zastosowanie takiego sprzętu gwarantuje wysoki poziom wykonania mebli. To wszystko sprawia że czeka nas jeszcze planowanie zabudowy innych pomieszczeń u Pana Bartosza. Wszystkim którzy się zastanawiają nad uslugami Pana Czerniawskiego - szczerze polecam.
9
17