Meblomak

Salony meblowe

Rumia, Dąbrowskiego 109

meble nie do zdarcia (1) Na pierwszy rzut oka wydaje się, że podążają za modą i meble są mniej więcej... Karola super, super super :D (1) Bardzo ładne meble mają. Inne niż wszędzie i bardzo miła obsługa w salonie Andriew Super meble (1) Jak ktoś szuka mebli innych niż wszędzie to warto do nich zajrzeć. Duży... Marek
Mają bardzo solidne meble (1) Kupiłem u nich rogówkę 6 lat temu i do tej pory nam służy w domu i wygląda... Adrian Uwaga na wypoczynek marino firmy meblomak !!! Tandeta. (1) Uwaga na wypoczynki marino firmy meblomak, ponieważ projektant źle... ARTUR STANISZEWSKI Co fajnego od meblomak? (4) Moja tesciowa ma naroznik kupiony z 7 lzt temu w sklepie meblomaku. Widze, ze... Beata savona, meblomak (2) Witam, kupiłam mebel producenta Meblomak. Normalna kolej rzeczy, najpierw... karolajna Zadowolona (8) Jestem bardzo zadowolona i muszę wam o tym napisać. Kupiłam sobie mebel... Matylda Co o tym sądzicie? (11) Byłam w Meblomaku przy Ikei, namawiali mnie na mebel ze skóry licowej, która... Kalia86 A co mi doradzicie? (1) jak tak czytam o tym meblomaku, to mam ochotę kupić. tylko dom mam troche nie... Maya czyścik do skór meblomak (5) Od 4 lat mamy rogówkę katania z meblomaku. nic się nie dzieje, mebel wygodny,... GizmoGda bardzo ok :-) (3) ja też polecam, mam savonę - super się sprawdza, zwłaszcza, że ja lubię... m Mogę polecić! (2) Witam! Ja osobiście nie miałam problemów z zamówieniem, narożnik Stilo w... Karina