serwis (1) Serwis b.profesjonalny,szybko,dokładnie i sprawnie. Panowie b.rzetelni i... Kasia Opinia o sklapie (1) Polecam ten sklep. Stala informaja o dostawie na email. Szybka realizacja. Radoslaw Sklep medan - opinia (1) Polecam sklep, nigdzie indziej nie znalazłem tylu interesujących mnie... Szymon
Wspaniała obsługa! (1) Serdecznie polecam! Obsługa kompetentna, miła i pomocna. Jestem bardzo... Aleksandra Opinia (1) Super sklep.Jestem bardzo zadowolona.Polecam isaboo Nakładka bidetowa przenośna (1) Nakładka bidetowa przenośna-kupiłam ją dla starszej osoby jest bardzo... Monika ciśnieniomierz ub-510 (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Marcin K. Bez zarzutu (1) Zakupy bez żadnego problemu, sprawna obsługa i szybkie wysłanie produktu.... Katarzyna Elwira (1) Towar dobrej jakości ,zgodnie z opisem .Polecam ! elwira1501 Polecam gorąco sklep Medan (1) Transakcja bardzo udana, kontakt bardzo dobry, szybka wysyłka! Urszula podkolanowki przeciwzylokowe (1) Jestem bardzo zdowolona z obslugi i zamowionego towaru. Teresa MEDAN Sklep medyczny 81-404 Gdynia, Legionów 67 (1) szybko ,sprawnie , dokładnie . Na bieżąco informacja e-mailowa o statusie... Małgorzata Termometr owulacyjny Geratherm basal (1) Produkt warty polecenia. Jestem zadowolona z zakupu. Warto. produkt ogólnie... Justyna Termometr owulacyjny (1) Szybka dostawa, sprzęt godny zakupu Michał Ewa - opinia (1) Pierwszy raz kupowałam w tym sklepie i jestem zadowolona. Towar zgodny z... Ewa Polecam (1) Dobry kontakt, fachowa obsługa i szybka przesyłka w dobrej cenie. Tomasz Zygmunt andrzej zakrzewski - opinia (1) Poleczam innym klientom zakupy w sklepie MEDAN.Produkt dobrej jakości,w... andrzej zakrzewski r - opinia (1) Obsługa w Waszym sklepie,to wzór do którego inni handlowcy powinni dążyć.Za... r Najlepszy sklep w internecie ! (1) Niezależnie od tego, że wystąpił problem techniczny na stronie zamówień... Aleksander Szmitkowski Ciśnieniomierz A&D UA-787 (1) Ciśnieniomierz A&D UA-787, który jest po gwarancji został w w/w firmie... Daniel