Media Markt - Nie dla idiotow?

Kazdy slyszal haslo Nie dla idiotow! ale chyba MM robic idiote z kazdego z kogo tylko moze! Przyklad.

Kilka lat temu w MM bylo dosyc tanio, mozna bylo kupic np tv w konkurencyjnej cenie a teraz jest to jeden z najdrozszych sklepow.
A teraz konkretny przyklad.

Ekspres do kawy Krups EA 9000.
Cena w MM Grunwaldzka 3999
Cena w MM kolo Ikei 5499
Cena w MM Gdynia 4999

O dziwo dzisiaj ten ekspres na Grunwaldzkiej podniesli do 5499.

Nie dla idiotow?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Media Markt - Nie dla idiotow?

Jeśli mogę doradzić dobry ekspres do kawy to polecam firmy JURA ja mam już 4 lata, robi pyszną kawę z super pianką i co ważne działa bezawaryjnie:)

Re: Media Markt - Nie dla idiotow?

Generalnie bylem zdecydowany na EA9000 ale poczytalem opinie, ze sie psuje na potege. O jurze nie myslalem, poniewaz cena na ekspres, ktory robi kawy mleczne to min 5-6 tys. Rozwazalem De Longhi i Saeco. Ale po wybraniu kilku modeli (3-4,5 tys) poczytalem opinie w necie i takze wiele osob narzekalo na duza awaryjnosc. W miare rozgryzania tematu doszedlem do Nivony i Boscha/Siemensa. Najwyzszy model Boscha w Polsce 50621 kosztuje ok 2200 a ma te same funkcje co ekspresy Seaco/DeLonghi/Krups za 3-5 tys. I jak do tej pory wszystkie (!!!!!) opinie o tym Boschu sa pozytywne i nie ma narzekania na psucie sie.

Inne tematy z forum

drzwi (31 odpowiedzi)

dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic

Armatura łazienkowa - jaką wybrać? (45 odpowiedzi)

Witam, jestem w trakcie remontu i obecnie zastanawiam się jakiej firmy armaturę łazienkową...

drzwi wewnętrzne. białe? (51 odpowiedzi)

zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są plusy i minusy...