Media SKOK - porażka

ogłoszenie dali w lutym, cv wysłałam 4 marca, oddzwonili po miesiącu - ok...
4 kwietnia zapraszają na "rozmowę", która trwa może z 5 min. Totalnie nieprzygotowane, praktycznie żadnych pytań, tylko wręczenie "Zadania domowego" - ok, zadania teraz praktykuje praktycznie każdy. Ale jak się nie ma nic do powiedzenia, można było sobie podarować tę pseudo "rozmowę" i ciągania ludzi bezrobotnych, którzy nie szastają kasą, albo pragnących zmienić pracę, którzy kombinują jak się wyrwać na 1,5 h. Termin zadania - ten sam dzień, co spotkanie.
Totalny brak szacunku do czyjegoś czasu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Media SKOK - porażka

A co byś chciał? Czerwony dywan i orkiestrę dętą na Twoje przybycie? o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

Ale mi dosrałeś, nie pozbieram się, naprawdę. Nieraz pokazałeś, że masz problem ze zrozumieniem tego, co się tu pisze. Ale czytaj dalej, praktyka czyni mistrza.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czekaj dalej^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

"A co bys chcial?" Panie H. rzeczywicie nie umiesz pan kompletnie czytac :) !
zacytuje : "ogłoszenie dali w lutym, cv wysłałam" - wyslaLAM a nie wyslaLEM.
Polecam- wrocic do szkoly a nie siedziec na tym portalu!
Nieczule pozdrawiam :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

mogłabyś napisać co to za zadanie i jaką osobę finalnie wybrali? do mnie też dzwonili ale musiałam zrezygnować z rozmowy bo już znalazłam coś innego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wiem kogo wybrali, bo ograniczyli się do maila informującego, że rekutaja została zakończona. Zadanie dość proste - trzeba było odpowiedzieć na brief skoku i przygotować teksty i propozycje graficzne do opisu pożyczki.
Odnośnie kompetencji kierownictwa - nie wypowiem się, bo nie znam, ale uważam, że mega słabe jest takie podejście do ludzi, jakie zaprezentowano podczas tej rekrutacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

co prawda to prawda,
kierowniczka w jednym z działów na oko to niedawno co studia skończyła (kto wie za co ten stołek dostała?) i traktuje ludzi jak śmieci
omijać z daleka chyba że lubisz jak ktoś traktuje cie jak ścierwo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

NIE NALEŻY KARMIĆ TROLLA:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...