Firma przestała działać (1) Firma oferowała ubezpieczenie zdrowotne pracownikom mojej firmy od końca 2016... Magda . (1) Wykupiłam pakiet medyczny w tej firmie. W grudniu dostałam skierowanie na... Kotycja Uciekajcie (1) Brak możliwości umówienia wizyty - działająca z przerwami infolinia, jeśli... Pola
Nie polecam (2) oferta szeroka. Cala lista placówek. Co z tego skoro do większości wstrzymana... Goska Dr. G. Mój Ginekolog - najlepszy lekarz jakiego spotkałam! (1) Człowiek z powołaniem! Wnikliwie bada oraz bardzo szczegółowo przekazuje... Kasia Bardzo kompetentni lekarze, jestem bardzo zadowolona z wizyty (1) Bardzo kompetentna Pani ginekolog, bardzo cierpliwa. Zawsze wysłucha, dopyta.... Magda Lena Wraz z psychotestami załatwiłam wszystko w jeden dzień. (1) W końcu dobrze zorganizowane. Łącznie z badaniami lab + neurolog + okulista +... KarolinaZ Bardzo dobra prywtna przychodnia (1) Mialem okazje korzystac kilka razy z usług specjalisów w CMM. Za każdym razem... majk Korzystam z rodziną (1) polecam, jestem od 2 lat stałym pacjentem, nigdzie nie byłem tak zadowolony z... ford szybko i miło (3) musiałam zrobić badania do pracy, nie czekałam na termin a przede wszystkim... Marta polecam (3) W tej przychodni pracuje Pani Dr Karpińska to wspaniały lekarz.Ona potrafi... mania Personel Super. (1) Obsługa zarówno w recepcji jak i personelu medycznego doskonała. Niestety... Michał internistka (1) Niejaka internistka pani W. nie ma pojecia o medycynie. Ona pyta sie pacjenta... kolo