Medica Polska-ma ktoś??

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Jesli tak to poszukuje w jakiej placówce ich przyjmuje

ginekolog
Alergolog
dermatolog
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Medica Polska-ma ktoś??

ale chodzi ci o pakiet ? bo jesli o niego chodzi to mamy pakiet rodzinny i w nim wszystko praktycznie

no właśnie chodzi o klinikę Medica Polska czy o pakiet, bo jeśli o pakiet to wybór placówek a tym samym lekarzy jest dość spory

słabo pytanie postawione, czy Medica Polska jako klinika, czy pakiet i tu zależy jaki macie wykupiony? np. w Clinica Medica można korzystać z usług.

właśnie bardzo źle zadane pytanie !!!!!!

mamy ubezpieczenie medyczne w medice przez Mbank - pakiet rodzinny rozszerzony 299 zl miesiac, praktycznie wszystkich lekarzy, zabiegi , gastro, endo, rezons, tomogfar, i wiele innych badan a nawet markery nowotworowe, wizyty lekarskie bez limitu, wizyty domowe cala dobe tez bez limitu, 20 kilka placowek do wyrobu , my jestesmy bardzo zadowoleni, dzwonie i mam wizyte juz kolejnego dnia, a nax czekam kilka

Mam pakiet w medica polska wiem ze jest duzo placowek ale poszukuje tych oto lekarzy,bo dzwoniac do nich moge zasugerowac gdzie i do kogo chce

przepraszam za slabo zadane pytanie

Ja mam pakiet w Polmedzie i też jestem zadowolona ,dostęp do wszystkich specjalistów i badań, na wizyty domowe przyjeżdzają lekarze z Clinici Medici.

Mozesz umowic sie oczywiscie do jakiego chcesz lekarza , a nawet rownoczesnie do kilku tej samej specjalizacji nie ma problemu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Łuszczyca skóry głowy co pomaga naprawdę, a nie tylko na chwilę? (5 odpowiedzi)

Zaczynam powoli tracić cierpliwość. Stosuję różne szampony, kremy, maści coś działa na chwilę,...

Środki na przedwczesny wytrysk (9 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Czy rozmiar członka ma znaczenie (23 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...