Medica Polska-ma ktoś??

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Jesli tak to poszukuje w jakiej placówce ich przyjmuje

ginekolog
Alergolog
dermatolog
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Medica Polska-ma ktoś??

ale chodzi ci o pakiet ? bo jesli o niego chodzi to mamy pakiet rodzinny i w nim wszystko praktycznie

no właśnie chodzi o klinikę Medica Polska czy o pakiet, bo jeśli o pakiet to wybór placówek a tym samym lekarzy jest dość spory

słabo pytanie postawione, czy Medica Polska jako klinika, czy pakiet i tu zależy jaki macie wykupiony? np. w Clinica Medica można korzystać z usług.

właśnie bardzo źle zadane pytanie !!!!!!

mamy ubezpieczenie medyczne w medice przez Mbank - pakiet rodzinny rozszerzony 299 zl miesiac, praktycznie wszystkich lekarzy, zabiegi , gastro, endo, rezons, tomogfar, i wiele innych badan a nawet markery nowotworowe, wizyty lekarskie bez limitu, wizyty domowe cala dobe tez bez limitu, 20 kilka placowek do wyrobu , my jestesmy bardzo zadowoleni, dzwonie i mam wizyte juz kolejnego dnia, a nax czekam kilka

Mam pakiet w medica polska wiem ze jest duzo placowek ale poszukuje tych oto lekarzy,bo dzwoniac do nich moge zasugerowac gdzie i do kogo chce

przepraszam za slabo zadane pytanie

Ja mam pakiet w Polmedzie i też jestem zadowolona ,dostęp do wszystkich specjalistów i badań, na wizyty domowe przyjeżdzają lekarze z Clinici Medici.

Mozesz umowic sie oczywiscie do jakiego chcesz lekarza , a nawet rownoczesnie do kilku tej samej specjalizacji nie ma problemu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Orgasm control na przedwczesny wytrysk (17 odpowiedzi)

Aktualnie stosuję chusteczki orgasm control i jestem z nich bardzo zadowolony ( jak do tej pory...

Polecicie jakieś dobre męskie perfumy? (11 odpowiedzi)

W cenie do max 200 złotych ( na pewno nie dam za perfumy 5 stów jak zdarza sie niektorym)....

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...