Medicorum

Dermatolodzy Ginekolodzy Kardiolodzy Laryngolodzy

Gdynia, płk. Stanisława Dąbka 338

Wizyta u laryngologa (1) Wizyta zaplanowana do specjalisty laryngologa (w zasadzie z dnia na dzień)... Pacjent konsultacja 2 lekarzy (1) W ostatnim czasie skorzystaliśmy z usług Medicorum Centrum Zdrowia. Jesteśmy... J.K. Obsługa centrum do przeszkolenia! (1) Bez zastrzeżeń do pracy lekarza - fachowiec i przemiły doktor. Natomiast... WK
POLECAM (1) świetna przychodnia- szybko umówiłem się na wizytę, miły lekarz i trafiona... pacjent badania laboratoryjne (1) Po raz drugi korzystałam z usług Medicorum, robiłam badania laboratoryjne (za... Małgorzata Panie pielęgniarki na 6-tke! (1) Chcialabym polecić wszystkim wykonywanie badań w tej placówce - Panie... Kasia polecam dr M.Borysa (1) Bardzo miły lekarz. Trafnie zdiagnozował i bezboleśnie wykonał zabieg z... pacjent endokrynolog - choroby tarczycy (1) Chciałabym serdecznie podziękować za bardzo dobrą opiekę i profesjonalną... M. Polecam larygologa (1) Sprawnie przeprowadzona wizyta. Lekarz odpowiedział na nurtujące mnie... Anna Wspaniala Obsługa (1) Niedawno byłem W labolatorium na pobieraniu krwi, profesjonalizm personelu... Pacjent świetni pediatrzy (1) W zeszłym tygodniu byliśmy z naszym malenstwem u pani pediatry - super... rodzic doskonały ortopeda (1) byłem u pana doktora Michała Borysa - bardzo kompetentny i doświadczony... pacjent