opieka mama (1) firma bardzo profesjonalna, a Panie opiekunki bardzo miłe i naprawdę dobrze... Ewa opieka nad tatą (1) Mój tata mimo że, jest przed siedemdziesiątką nie ma najlepszego zdrowia i... darek firma Medicus opieka nad starszymi podopiecznymi (1) Rehabilitanci z tej firmy rewelacyjnie motywuja oraz rehabilituja osoby... Magda
Profesjonalna pielęgniarka (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki pielęgniarskiej jaką oferuje Agencja... Joanna Medicus-opieka (1) Medicus to fantastyczna agencjaa, opiekunka zajmujaca sie moim rodzicami jest... Marta Jola - opinia (1) Medicus opiekuje się moją 91 letnia Mamą po udarze , jestem bardzo zadowolona... Jola opieka nad babcią (1) Polecam korzystanie z usług tej agencji Medicus. Od miesiąca opiekuje się... Kajetan Alina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej agencji. Opiekują się moją 83 - letnią... Alina Opieka nad mamą po udarze (1) Od marca moją mamą, która jest po udarze opiekuje się opiekunka medyczna oraz... Bożena Profesjonalna opieka pielegniarki (2) Dziękuje za doskonałą opiekę pielęgniarską nad moja babcią oraz za poświęcony... Kamil super opieka (1) Mam Babcię ,która skoncxyła 95 lat jest osobą leżąca ja niestety nie mogę... Olga Wiktoria - opinia (1) Musiałam znaleźć opiekę dla mojego taty. Już od tygodnia zajmuję się nim... Wiktoria