OK ! (1) Wybielam zeby juz od lat i jestem bardzo zadowolony z wybielania WB. Zeby... Felix Masaż pleców (1) Przez siedzący tryb pracy zmagam się z bólami pleców, żona zapisała mnie na... Bartek Irena - opinia (1) Kilka miesięcy temu straciłam prawie wszystkie włosy z powodu nieświadomego... Irena
;) (1) Bardzo przyjemna wizyta, a co ciekawe zabiegi pani doktor wykalkulowała tak,... Agnieszka fachowo (1) świetny lekarz,wysłucha i doradzi mistrzowsko;) zadowolona Dzień relaksu w strefie urody (1) Jestem sportowcem, który dużo trenuje, więc gdy zaczęły mnie boleć plecy,... Michał Dermatolog (1) Byłam u prof. Szarmacha. Na każdej wizycie mówił, że jest coraz lepiej, a ja... Była pacjentka Godna zaufania pani trycholog (1) Od kilku lat zmagałem się z problemem nadmiernego wypadania włosów. W końcu... Piotr Martyna - opinia (1) Kilkakrotnie odwiedziłam już salon i skorzystałam z usługi manicure i henna.... Martyna Gorąco polecam!!! (1) Dziś pierwszy raz gościłam w salonie, bardzo przyjemne miejsce od razu widać... Paula Masaż czekoladą (1) Miałem przyjemność skorzystania z masażu gorącą czekoladą w tym salonie i... Tomasz Paulina - opinia (1) Skorzystałam w salonie z zabiegu mikrodermabrazji. Jestem bardzo zadowolona z... Paulina Nie polecam trychologa w Strefie Urody (1) Nie polecam - odniosłam wrażenie, że Pani trycholog zależy tylko i wyłącznie... Sonia Idealnie! (1) Po wielu wizytach w różnych gabinetach kosmetycznych oraz gabinetach medycyny... Alicja Lifting (2) Czy któraś z pan miała robiony lifting nitkami z kwasem hialuronowym ?... Renata Wypadanie włosów (3) Jestem klientem Pani Trycholog. Dopiero tutaj zyskalem pomoc i fachowa... Wiktor Profesjonalna i przesympatyczna załoga pracownicza (1) Personel miły, sympatyczny. Profesjonalna obsługa. Bardzo bogata wiedza oraz... Ewelina Kalkowska gorąco polecam (1) W najwyższym stopniu profesjonalne podejście do pacjenta i problemu, gabinet... Joanna Kurban, reklamacja, zwrot kosztów (2) Witam, Wszystkich tych, co noszą bądź nosili aparat ortodontyczny u Pana... marta The best (1) Moje oczy wygladaja fantastycznie. Monika pracuje na wysokiej jakosci... sylwia