Bardzo pozytywnie! (2) W dniu wczorajszym zrealizowalam kupon z grouponu na zabieg botoks u Doktora... Marzena Kosmetyczka (1) Polecam panią Wiolę - to co zrobiła z moimi brwiami to cud!! Ewa miło, fachowo i bez naciągania... (1) Witam.. bez skrupułów mogę polecić gabinet dr Kubika.. lekarz młody, jednak z... Monika..
Po trądziku u Syna ! (1) Pani Aniu chaiłabym tę drogą podziękować za opiekę nad synem M. Marzyłam o... Madzia -L. Profesjonalnie (1) Zdecydowałam się wystawić opinię panu Doktorowi, gdyż rzadko spotyka się... Pacjentka Polecam (1) Do Dermalu chodzę już od dawna, zaczęłam od wizyt u dermatologa w ramach NFZ,... Joanna Polecam!!!!!!!!!! (1) To już kolejna moja izyta w tym salonie i jestem zachwycona.Profesjonalne... Barbara POLECAM! (1) Gorąco polecam to miejsce. Spotkałam się z pełnym profesnalizmu podejściem.... ZADOWOLONA dr Bartocha (1) polecam bardzo sympatyczna Pani dr likwidowała mi naczynka na twarzy - mój... Bożena Profesjonalna i mila obsluga (1) Profesjonalna i mila obsluga Jestem zadowolony z zabiegu u Pani Moniki....... Marcin Komfort.. (1) Komfort ,który zapewnia obsługa,profesjonalne podejście do klienta,wysoka... Halina makijaż permanentny (1) Polecam p. Wiolę zafundowałam sobie makijaż górne kreski przed Sylwestrem... Kinga polecam (1) dawno nie widziałam tak oryginalnego z pomysłem a zarazem prestiżowego... Polka Beata R. - opinia (1) Jestem bardzo zadowlona z zabiegu i polecam serdecznie profesjonalna obsluge... Beata R. Edyta - opinia (1) Chciałabym bardzo polecić wszystkim niezdecydowanym Paniom gabinet Pana... Edyta Rewelacja (1) Intymna atmosfera, bardzo miła obsługa, ciepły, nastrojowy wystrój, a przede... Mirka Laser z osoczem bogatopłytkowym regeneris (1) Gorąco polecam zabieg laserem z osoczem bogatopłytkowym. Osocze zdecydowanie... Anna Zadowolone (1) W klinice korzystalysmy z uslug dermatologa dr Malgorzaty Zyry. Sposob bycia... Grazyna z corka Polecam! (1) Męczyłam się długo z wrastającymi włosami pod pachami i generalnie silnym... agnieszka medycyna estetyczna (1) Jestem po ponownych zabiegach u P.Dr.Tym razem mezoterapii iglowej.Efekty po... ZOFIA