N - opinia (1) Bardzo uczciwi taksówkarze! To rzadkość dzisiaj! Korzystam od wielu lat. N Monika - opinia (1) Ceny podawane na stronie korporacji różnią się od tej, którą pobrał kierowca.... Monika Zamówiłam taxi. (3) Dzień dobry . W dniu dzisiejszym zamówiłam taxi 29 października na godz 6.40... Eva
Brak płatności kartą (1) W 2017 roku aby nie można płacić kartą to pokazanie ,że się lekceważy... Zosia Były klient (1) Jeździłem Medykiem trochę z przyzwyczajenia , ale mam już dość. Znowu był... Andrzej Pani dyspozytorka (1) Pani dyspozytorka podniosła na mnie głos i była bardzo niemiła. Wykasowałam... Ala Pozytyw (1) Witam. W dniu wczorajszym dwukrotnie korzystałem z Taxi Medyk. Obsługa... Piotr taxi 🚕 (1) Witam jeżdżę Medykiem od ich powstania Jak w każdej firmie zdarzają się... staly klient 55 Nigdy więcej (1) Właśnie wykasowale telefon tej firmy z komórki. Dzwonisz o 13:41 zamawiasz... Rafal Prawie 50zł w biały dzień z Orłowa do Oliwy!!! (1) Jak w tytule! Na liczniku 30/h i jazda prawym pasem! Powyższa trasa wykonana... Krzyś polecam!!! (1) Korporacja Medyk taxi, zawsze jest na czas średni czas oczekiwania to 7-8... Patryk bardzo polecam (1) jestem bardzo zadowolony z usług medyk taxi szybko tanio i solidnie. Polecam... Robert z Gdyni Ocena Medyk Taxi (3) Jechałem dziś taksówką tej firmy i do jakości usług nie mam zastrzeżeń. Z... Janusz Medyk Taxi (1) Jechałem dzisiaj taksówką tej firmy.Samochód jakas masakra,myślałem,że nie... Zbyszek