Porażka (1) Koncert Palucha i Kaliego (28.06.2013), 40 zł za zaduch w środku, smród dymu... Nieważne ... (1) 10 za wejscie i 3 za szatnie to przesada jak dla takiego klubu, jak tak dalej... Ruda Super (1) Super impreza rockowa- juz dawno tak sie nie bawiłam!! Świetny DJ, super... P
nie ma aktualizacji imprez (4) Wybrałem sie w sobote do medyka, ale niestety nie wpuszczono mnie poniewaz... student beznadzieja (1) w medyku sa tylko 3 fajne imprezy otrzesiny white fartuch party a potem... farma super! (1) wyprawialam swoja 18-stke z Medyku i w ogole tego nie zaluje. klub nie bierze... Dorota M. - opinia (1) klub ok, szkoda tylko ze taka mała frekwencja w "zwykłe'' dni tylko ta... M. jest spoko (1) Klub zlokalizowany na uboczu ma swój własny rozrywkowy klimat potęgowany... Marecki Cienie i blaski medyka (1) Często zjawiałem się w medyku na przestrzeni 4 lat studiów. Co mogę o nim... Elvis Lokal z możliwościami. (1) Medyk jest lokalem z dużymi możliwościami.Mimo swojego młodego wieku uważam... Daro UWAGA NA PSEUDO OCHRONĘ !!! (1) Byłem w Medyku na moje nieszczęście 12 września 2008 jako gość zaproszony na... ten, który omija medyk szerokim