Rodzice 2 dzieci - ocena (1) Jesteśmy Mega zadowoleni z MegaMocnych Borkowo, dwójką dzieci uczęszcza do... Rodzice 2 dzieci Dorota - ocena (1) Wspaniala Kadra w grupie córeczki, Panie wychowawczynie doknały wszelkich... Dorota Katarzyna - opinia (1) Moje dzieci chodza do Megamocnych od poczatku powstania placówki. Przy... Katarzyna
Mama Kuby Czarne Brzozy - opinia (1) Jestem wdzięczna Pani dyrektor i wszystkim pracownikom tej placówki. Tyle ile... Mama Kuby Czarne Brzozy Mama Kuby Czarne Brzozy - opinia (1) Jestem wdzięczna Pani dyrektor i wszystkim pracownikom tej placówki. Tyle ile... Mama Kuby Czarne Brzozy Mama Jasia -Żółte Sosny - opinia (1) Super atmosfera Panie są bardzo sympatyczne Placówka czysta i bardzo... Mama Jasia -Żółte Sosny Franek - opinia (1) Atmosfera w żłobku jest super! Nie wyobrażam sobie, żeby moja córeczka mogła... Franek Zadowolony rodzic - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem. Do Hula Hop uczęszcza dwójka mój dzieci ,... Zadowolony rodzic Kamila - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, pod każdym względem pełen profesjonalizm .... Kamila Sebastian - opinia (1) Mały jest uśmiechnięty, zadowolony. My widząc jego zachowanie także. Polecamy... Sebastian Marcin - opinia (1) Same pozytywne wrażenia - opieka nad moim dzieckiem właściwa od pierwszego... Marcin