Jedyni tacy w Trójmieście (1) Bardzo profesjonalna pomoc przy doborze okien, dbałość o każdy szczegół,... Dariusz Dałabym 10 gdybym mogła :) (1) Tak jak w tytule naprawde Firma godna polecenia i bede korzystac dalej. pozdr krystyna Okna i brama garażowa montowana przez firmę Megabud (2) Firmę Megabud mogę polecić wszystkim z czystym sumieniem oraz pełną... Arek L.
Zawsze jest OK (1) Korzystam z usług tej firmy od kilkunastu lat, nigdy mnie nie zawiedli zawsze... Wojciech R. Stolarka do nowego domu (1) Z usług firmy Megabud skorzystałem już po raz drugi, pierwszy dom wybudowałem... Sławek W. Sprzedaż i montaż drzwi wewnętrznych (1) Firma, która może być wzorem jakości usług i towarów. Cały proces - od... Danusia z Gdańska Megabud rumia - super okna i drzwi (1) Zamówiłam okna z montażem z firmy Megabud Rumia. Jestem pod wrażeniem jakości... Monika A. Rumia Drzwi wewnętrzne (1) Zachęcony bardzo dobrymi doświadczeniami z firmą Megabud która w zeszłym... Marcin z Mostów Profesjonalny montaż okien i parapetów (1) Nie są tani ale są najlepsi. Dobry produkt i profesjonalny montaż. Od ponad... Kocio Polecam (1) Wymiana okna tarasowego przebiegła bardzo sprawnie. Ekipa doskonale... Grzegorz wszystko na tak (1) polecam Megabud, rzetelna i fachowa obsługa w firmie podczas skladania... Piotr Montaż okien (1) Wlasnie zamontowano u mnie na budowie 14 okien Avante. Na temat okien narazie... S.D SuperFirma (1) Chciałbym z czystym sumieniem polecić firmę MEGABUD, obsługa, jakość... Mariusz Mirek - opinia (1) Skorzystałem z usług firmy MEGABUD przy okazji wymiany stolarki okiennej w... Mirek moja opinia (1) dość długo wybierałem wykonawcę okien do mojego nowo budowanego domu. Brałem... Tadziu Adalbert - opinia (1) Dobra ekipa, b dobre okna. Polecam. Adalbert Bez problemów (1) Bardzo rzetelna firma. Po różnych doświadczeniach współpraca z nimi to była... Jarek Firma godna polecenia (1) Miałem mozliwośc korzystania z usług tej że Firmy w zakresie montażu drzwi... klient Profesjonaliści (1) Zamawiałam w Medabudzie okna Avante oraz bramę garażową. Muszę przyznać że... Iwona Lenka - opinia (1) Po tym jak musiałam przypomnieć firmie o realizacji zamówienia, ponieważ po... Lenka