Nie polecam obsługi dla Wspólnot Mieszkaniowych (2) Firma nie chce współpracować ze Wspólnotami Mieszkaniowymi. Konsultant... WM JB27 Super firma (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Wspaniały kontakt telefoniczny i... Alicja, Gdańsk Zadowolona klientka - opinia (1) Bardzo polecam firmę Megabud. Niedawno ekipa skończyła u mnie montaż okien i... Zadowolona klientka
Professionalism w każdym calu (1) Profesjonale podejście do sprawy. Od momentu zamówienia poprzez instalacje i... Marzena rzetelna firma (1) Współpraca z firmą Megabud to przyjemność. Fachowe doradztwo, profesjonalizm,... inwestorzy Dębogórze Polecam (1) Pełen profesjonalizm. Przyszedłem z polecenia i będę polecał dalej z wielkim... Robert MEGA BUD (1) Jedna z nielicznych firm, które moge polecić po budowie domu. MegaBud... Paweł Jedyni tacy w Trójmieście (1) Bardzo profesjonalna pomoc przy doborze okien, dbałość o każdy szczegół,... Dariusz Dałabym 10 gdybym mogła :) (1) Tak jak w tytule naprawde Firma godna polecenia i bede korzystac dalej. pozdr krystyna Okna i brama garażowa montowana przez firmę Megabud (2) Firmę Megabud mogę polecić wszystkim z czystym sumieniem oraz pełną... Arek L. Zawsze jest OK (1) Korzystam z usług tej firmy od kilkunastu lat, nigdy mnie nie zawiedli zawsze... Wojciech R. Stolarka do nowego domu (1) Z usług firmy Megabud skorzystałem już po raz drugi, pierwszy dom wybudowałem... Sławek W. Sprzedaż i montaż drzwi wewnętrznych (1) Firma, która może być wzorem jakości usług i towarów. Cały proces - od... Danusia z Gdańska Megabud rumia - super okna i drzwi (1) Zamówiłam okna z montażem z firmy Megabud Rumia. Jestem pod wrażeniem jakości... Monika A. Rumia Drzwi wewnętrzne (1) Zachęcony bardzo dobrymi doświadczeniami z firmą Megabud która w zeszłym... Marcin z Mostów Profesjonalny montaż okien i parapetów (1) Nie są tani ale są najlepsi. Dobry produkt i profesjonalny montaż. Od ponad... Kocio Polecam (1) Wymiana okna tarasowego przebiegła bardzo sprawnie. Ekipa doskonale... Grzegorz wszystko na tak (1) polecam Megabud, rzetelna i fachowa obsługa w firmie podczas skladania... Piotr Montaż okien (1) Wlasnie zamontowano u mnie na budowie 14 okien Avante. Na temat okien narazie... S.D SuperFirma (1) Chciałbym z czystym sumieniem polecić firmę MEGABUD, obsługa, jakość... Mariusz