Mennica Gdańska

Mennice

Gdańsk, Jana Matejki 20/1

Wacek - opinia (3) Jeszcze nie odebrałem, ale zrobiłem próbnie zamówienie z odbiorem osobistym... Wacek nieznany - opinia (1) Online informują o czasie realizacji 14-16 dni (złoty klon), ale zapytani... nieznany Misza - opinia (1) Ogólnie duży wybór bulionu i przede wszystkim monet kolekcjonerskich. Zgadzam... Misza
Jacek - opinia (1) Brak kontaktu. Na towar czekam już 20 dni ... i cisza ... Nie tak się teraz... Jacek Rafał - opinia (2) Powiem krótko, jeśli czas realizacji zamówienia kilku gram złota wynoszący 24... Rafał Andy - opinia (1) Czekałem na produkt ponad 30 dni i się nie doczekałem.Zmuszony zostałem (bo... Andy Jeremy - opinia (1) Jestem średnio zadowolony. Dość długi czas realizacji, słaby kontakt. Jeremy Duże opóźnienia w wysyłce. (1) Ogólnie ok, mimo wpłaty natychmiastowej czas wysyłki mimo opcji 24H tragedia!... dzidzia1 Konkretna pomoc (2) Odwiedziłam Mennicę Gdańską jakieś 2 tyg temu podczas poszukiwania prezentu... Hanna Mennica Gdańska (1) monety cudowne. cieszę sie że w gdańsku są dostępne. kupuję monety od lat i... Mirosław Ok (1) Szeroki asortyment. Moneta w stanie menniczym. Generalnie ok. Maciej