Maria - opinia (1) W grupowych treningach z Natalią biorę udział od kilku miesięcy, wcześniej w... Maria Karolina - opinia (1) Rewelacyjne treningi pełen profesjonalizm Natalia jest stworzona do tego co... Karolina Maria - opinia (1) Super profesjonalna i bardzo pozytywna osoba. Do Natalii chodzę regularnie na... Maria
Olga - opinia (1) Pełen profesjonalizm!!! Natalia nauczyła mnie każdego ruchu od podstaw po... Olga Najlepsza! (1) Natka trenuje mnie od ponad pół roku, treningi z nią to najlepsza rzecz jaką... Ilka Wspaniała trenerka!!!! (1) Ćwiczę z Natka od ponad pół roku. Jest świetna w tym co robi, kompetentna,... Maksi Najlepsze co zrobiłem dla siebie (1) O treningach z Natalia powiedział mi przyjaciel. Na początku nie byłem... Piotr Najlepsza (1) Natalia świetnie potrafi dopasować treningi do potrzeb...udowodniła mi ze... Basia Profesjonalistka ze wspaniałym podejściem (1) Natalia to profesjonalistka w swojej dziedzinie. Bardzo indywidualnie... Karolina ŚWIETNA,NAJLEPSZA TRENERKA !!! (1) Super elastyczne i indywidualne podejście, ciekawie dobrane treningi w... Ania Zdecydowanie gody polecenia Trener Personalny! (1) Ćwiczyłem już z kilkoma różnymi trenerami i było bez większego "wow". Na... Marcin MOJA TRENERKA (1) Kiedyś powiedziała w jednym z wywiadów, że ,,chodzi o to, by rozwijać się na... Gosia Najlepszy trener! (1) Polecam bardzo trenowanie pod okiem Natalii. Pokochałam aktywność, na... Patrycja Świetna trenerka!!!!! (1) Natalia to wspaniały trener, o którym każdy marzy. Zaraża niesamowicie... Natalia S. POLECAM (1) Zawsze profesjonalna, zswsze z uśmiechem. Mega skupiona na treningu,... Marta Profesjonalna, ambitna i zabawna (1) Natalia do każdego treningu podchodzi indywidualnie. W zależności od mojego... Miroslava Wspaniała trenerka z indywidualnym podejściem! (1) Natalia szybko znalazła moje słabości i receptę na nie!. Opracowała plany... Aga Polecam gorąco! (1) Natka odczarowała dla mnie siłownię :). Przygotowała dla mnie świetne plany... Atka Doświadczenie i profesjonalizm. Polecam! (1) Natalia to trener personalny z wieloletnim doświadczeniem i to widać już po... Oliwia Pełen profesjonalizm!!! (1) Trener, fizjoterapeuta, dietetyka, psycholog -wszystko w jednym na najwyższym... Olga