Zdecydowanie Najlepsza Trenerka Na Świecie !!! (1) Dziękuje za trud i prace jaką wkładasz Natalia Świenc aby wprowadzić nas we... AGA Świadomość...Siła...Wytrzymałość (1) Natalia daje możliwości poznania umysłu i ciała człowieka co wyzwala dużą... dalka nie potrafisz znaleźć motywacji? Natalia jest najlepszą! (1) chyba nigdy nie spotkałam nikogo kto tak jak Natalia napędzałby, żeby dać z... Agata
Rewelacyjna :) (1) Uwielbiam "pracować" z Natalią. Jest przede wszystkim profesjonalistką.... Sylwia Wulkan energii (1) Z Natalią miałam styczność wiele razy, zarówno na zajęciach grupowych jak i... Ania M Polecam (1) Miłe zajęcia w klubie. Zawsze zwracana jest uwaga jak wykonywać ćwiczenia,... Lisek Profesjonalistka w każdym calu (1) Trenuje pod okiem Natalii już ponad rok. Zrzuciłem 15 kg fatu, jestem w końcu... Marcin Pełen profesjonalizm (1) Chcesz zrzucić zgromadzone przez lata kilogramy??! Chcesz nauczyć się jak żyć... Ola Ewelina - opinia (1) Polecam naprawdę!! Natalia z zajęć na zajęcia daję co raz więcej mocy. Z... Ewelina Natalia jest świetnym trenerem i instruktorem fitness. (1) Uwielbiam jej zajęcia z FITBALLa. Co tydzień zaskakuje mnie nowymi... martami Osobisty trener Natalia (1) Polecam gorąco !!!!! Profesjonalne podejście. Treningi są zróżnicowane od... Bogusia