bolopg - opinia (1) Próbowałem Ramen, sushi , goyza. Byłem 3 razy i polecam bez wahania. bolopg ramen niesmaczny (2) Jedliśmy ramen w Akita Ramen w Krakowie.Zakochaliśmy się.Gorący... ja z oblubieńcem Pyszny ramen (2) Bardzo dobry bulion (jak można narzekać, że ramen jest tłusty?), makaron malo... gosc
Mega sushi:) (2) Bardzo fajne miejsce, w Forum brakowało mi restauracji, bo nie każdy ma... Wiktoria Najgorszy ramen w Trójmieście (2) Jadłem tam ramen z kaczką. Czerwony bulion oprócz tego, że tłusty, ostry i... M Mile zaskoczona (2) Bardzo przyjemne miejsce, miła obsługa. Co do jedzenia, moje serce podbił... Paulina Na plus (2) Marka doskonale znana z moich podróż po Azji, strasznie się cieszę, że teraz... Gunia Super (2) Wystrój klimatyczny, obsługa bardzo miła. Karta krótka i dobrze, bo dzięki... Weronika beznadziejny ramen (2) zamówiłem ramen czerwony za 30+ złotych. Otrzymałem miskę ostrego czystego... Olaf Przetłuszczony ramen bez smaku. (2) Sieciówka Menya Musashi zachęca wystrojem. Na tym jednak kończą się plusy.... Magic Byliśmy 03.03 (2) I nie byliśmy szczególnie zadowoleni. Bulion do ramenu był dziwnie gęsty. I... JSP Wielkie nadzieje i wielkie rozczarowanie (2) Ramen to idea japońskiego fast-foodu - szybko, smacznie, tanio. W Menya jest... Q