Eryk - ocena (1) Godna polecenia Profesionalna firma. Kontakt z firmą bez zastrzeżeń. Szef... Eryk Krzysztof - ocena (1) Prace (generalny remont kuchni) wykonane w terminie, bardzo dokładnie i... Krzysztof Eryk Kobylinski - opinia (1) Serdecznie polecam usługi remontowe firmy Mababud. Pełen profesjonalizm... Eryk Kobylinski
K.P - opinia (1) Firma godna polecenia: dokładność, rzetelność i szybka realizacja wcześniej... K.P Stefan - opinia (1) Wszystko zgodnie z projektem, wszyscy znajomi zaskoczeni jakością wykonanych... Stefan Zadowolona z profesjonalnego wykonania (1) Firma MERBUD to profesjonalna ekipa remontowo-budowlana. 100% satysfakcji,... Anna Skierka Remont Poddasza (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Piotrem. Pełen profesjonalizm,... Danusia super (1) Wybrałam firmę pana Piotra kierując się opiniami w internecie. To był dobry... ania Zdecydowanie polecam (1) Polecam Firmę MERBUD wszystkim zainteresowanym, super wykonanie, dbałość o... Łukasz Super Firma (1) Firma Remontowo-Budowlana MERBUD wykonała remont mojego 86 metrowego... Anna Fabryk Bardzo bardzo polecam! Prawdziwi fachowcy! (1) Znalazłam się w trudnej sytuacji (poprzednia firma wykiwała mnie na kilka dni... Marta Zdecydowanie Polecam (1) Generalny remont mieszkania 66 m2 Firma MERBUD wykonała w ekspresowym tempie... Bronisław Polecam (1) Polecam Firmę MERBUD pod każdym względem, pełen profesjonalizm, kultura... Wiktor Polecam w 100 % (1) Bardzo konkretna i uniwersalna Firma. Kompleksowy remont 58 m2 Panowie... Michał Hync Polecam (1) Polecam Firmę MERBUD jako solidnego wykonawcę prac remontowo-budowlanych Jan Talar Polecam w 100% (1) Kapitalna ekipa, prace wykonane perfekcyjnie,wszystko zgodnie z wstępnymi... Zdzisław Woźniak Polecam (1) Bardzo profesjonalna firma, wszystkie prace zostały wykonane w/g projektu bez... Krystyna Warka Wojtek - opinia (1) Firma pana Piotra rewelacyjna:) Polecam każdemu kto chce mieć solidnie... Wojtek Polecam (1) Firma którą trzeba polecić, bardzo wysoka jakość usługi, profesjonalnie i... zofia solidna firma (1) Kapitalna ekipa, szybko, sprawnie i bez żadnych komplikacji, polecam firmę... arkadiusz